Στην ΑΕ Μυκόνου ο Ανδρέας Σκέντζος

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στη Μύκονο βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο προπονητής που θα τρέξει το νέο πρότζεκτ που δημιουργείται στο νησί και ακούει στο όνομα ΑΕ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Ο Ανδρέας Σκέντζος που μετά το πέρασμα του από την Άνω Μερά θα είναι αυτός που θα οδηγήσει την νέα προσπάθεια μετά την συγχώνευση από τον πάγκο της ομάδας, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Αλέκο Κουκά αμέσως μετά την άφιξη του στη Μύκονο.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν για όλα τα θέματα που αφορούν την ομάδα και την συνεργασία τους λίγες ώρες πριν ξεκινήσει και επίσημα η προετοιμασία της ομάδας το βασικό στάδιο της οποίας θα γίνει στο Καρπενήσι από 6-14 Αυγούστου.

Ο Αλέκος Κουκάς που από την πρώτη στιγμή λειτούργησε με επαγγελματική και ποδοσφαιρική λογική προτείνοντας σε όλους στην νέα ομάδα να μην πειράξουν προπονητικό  σχήμα που στην Άνω Μερά είχε δημιουργηθεί πέρσι αφού καλωσόρισε τον Ανδρέα Σκέντζο ξανά στο νησί του ευχήθηκε καλή επιτυχία και του τόνισε με κάθε τρόπο ότι θα είναι δίπλα του να λύνει όλα τα προβλήματα στην ομάδα όπως ξέρει πολύ καλά να κάνει εδώ και πολλά χρόνια.

mykonosvoice.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook