ΟΦΗ “δαγκωτό” από τον Βούρο παρά την εμπλοκή του Παναθηναϊκού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ακόμα και την τελευταία στιγμή των συζητήσεων ο Παναθηναϊκός προσέγγισε το ΑΠΟΕΛ με “άρμα” τα τροφεία του Αποστολάκη για να πάρει τον Βούρο που δεν ήθελε τίποτα άλλο παρά μόνο να έρθει στο Ηράκλειο.

Ο Πραξιτέλης Βούρος αναμένεται να γίνει παίκτης του ΟΦΗ, αφού την Παρασκευή θα βρίσκεται στο Ηράκλειο για να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Gentikoule πριν μια εβδομάδα ο 25χρονος στόπερ είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με τους ανθρώπους του ΟΦΗ για να μετακομίσει στο νησί.

Μετά τον ποδοσφαιριστή σειρά, πήρε και το ΑΠΟΕΛ το οποίο ήρθε σε συμφωνία με τον ΟΦΗ για τον Βουρό, ωστόσο την τελευταία στιγμή, ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να “χαλάσει” την μεταγραφή.

Οι “πράσινοι” θέλησαν να εκμεταλλευτούν τον  Αποστολάκη, ο οποίος αγωνίζεται στο ΑΠΟΕΛ, με τα τροφεία του ποδοσφαιριστή προκειμένου να “χαλάσει” την μεταγραφή του Βούρου στον ΟΦΗ.

Παρόλα αυτά ο 25χρονος στόπερ από την πρώτη συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΟΦΗ, όπου του παρουσίασαν το πρότζεκτ της ομάδας θέλησε να ρθει στο νησί και να αγωνιστεί με τη φανέλα των “ασπρόμαυρων”.

Ο  Πραξιτέλης Βούρος έκλεισε τα… αυτιά του σε όλες τις προτάσεις, αλλά και στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, θέλοντας να κρατήσει τον λόγο του και την προφορική του συμφωνία με αποτέλεσμα να μην αλλάξει κάτι.

Έτσι ο Βούρος έρχεται την Παρασκευή στο Ηράκλειο θα περάσει τα ιατρικά και εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά θα υπογράψει στην ομάδα…

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook