Ο Μπάρκας ρώτησε τον Σαμαρά για την Σέλτικ: “Απλά μου είπε πήγαινε, μην το σκεφτείς καθόλου”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο πρώην, πλέον, γκολκίπερ της ΑΕΚ μιλώντας στον σκωτσέζικο τύπο αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Γιώργο Σαμαρά πριν πάρει την απόφαση να μετακομίσει στην Σέλτικ.

O αντιπρόεδρος του ΟΦΗ αποτελεί ένα τεράστιο ποδοσφαιρικό κεφάλαιο για τους “Κέλτες” και η μεταγραφή ενός Έλληνα στην Σέλτικ, ο δεύτερος μετά τον Γιώργο Σαμαρά, δεν θα μπορούσε να μην έχει και άρωμα… Sam.

Ο Βασίλης Μπάρκας με δηλώσεις του στον σκωτσέζικο τύπο αποκάλυψε πως μέσω ενός πολύ καλού φίλου του που αγωνίζεται στον ΟΦΗ, μίλησε με τον Γιώργο Σαμαρά προκειμένου να πάρει την άποψη του για την επικείμενη μεταγραφή του στην Σέλτικ. “Μπόρεσα να μιλήσω μαζί του επειδή ένας από τους καλύτερους φίλους μου παίζει στον ΟΦΗ και έχει πολύ καλή σχέση μαζί του” είπε αρχικά ο Βασίλης Μπάρκας και στην συνέχεια αποκάλυψε τι του είπε ο Γιώργος Σαμαράς: “Απλά μου είπε, “πήγαινε, μην το σκεφτείς καθόλου”. Μου είπε πως η Σέλτικ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, ο κόσμος την αγαπάει και είναι τρελοί για αυτήν. Αυτό έκανε πιο εύκολη την απόφαση μου”.

Στην συνέχεια ο διεθνής τερματοφύλακας υπογράμμισε πως “γνώριζα πως η Σέλτικ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, πιστεύω πως όλοι οι παίκτες θέλουν να παίξουν στην Σέλτικ αλλά ήταν ωραίο που μίλησα με τον Σαμαρά. Το γνώριζα πως πριν από εμένα, ήταν ο μοναδικός Έλληνας που είχε παίξει στην Σέλτικ και ελπίζω να έχω την ίδια καριέρα με την δική του γιατί ξέρω πως ήταν πετυχημένος. Θέλω να γίνω μεγάλος παίκτης εδώ όπως ήταν εκείνος. Θυμάμαι πως έπαιξε με την Σέλτικ στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ και είμαι έτοιμος να κάνω το ίδιο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook