“Φουλάρει” για την τελευταία εκκρεμότητα στο κέντρο της άμυνας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Πραξιτέλη Βούρου ο ΟΦΗ πάει για ακόμα μια μεταγραφική ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Το Gentikoule έχει το ρεπορτάζ.

Όπως έχουμε αναφέρει εδώ και αρκετό καιρό, εξαρχής το μεταγραφικό πλάνο στον ΟΦΗ ήταν να αποκτηθούν δύο στόπερ. Ο ένας ήρθε (Βούρος) και πλέον γίνεται παζάρι και για τον άλλο ώστε να συμπληρώσει την πεντάδα των στόπερ και πλαισιώνοντας τους Κουτρουμπή, Γιαννούλη, Βαφέα, Περδίκη.

Ασφαλείς πληροφορίες του Gentikoule αναφέρουν πως ο στόχος έχει βρεθεί δίχως το όνομα του να έχει διαρρεύσει και πρόκειται για ποδοσφαιριστή που στον ΟΦΗ γνωρίζουν αρκετά καλά. Τις διαπραγματεύσεις, όπως και στην περίπτωση του Πραξιτέλη Βούρου, έχει αναλάβει ο Γιώργος Σαμαράς με το όνομα του μεταγραφικού στόχου της ομάδας να είναι “τσεκαρισμένο” στην λίστα του αντιπροέδρου της ΠΑΕ. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σημειωθούν εξελίξεις μέσα στις επόμενες εβδομάδες καθώς πρόκειται για μια περίπτωση που “δουλεύουν” στον ΟΦΗ εδώ και αρκετό καιρό με την προεργασία να έχει γίνει και σε διοικητικό επίπεδο, εκτός από ποδοσφαιρικό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook