Επέκταση – ήθους του ΟΦΗ προς τον “Τσίλια” | ο όρος της 3ης χρονιάς του συμβολαίου του

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Το Gentikoule εξηγεί γιατί ο ΟΦΗ έδειξε πως σέβεται πάνω από όλα τον άνθρωπο Κοσμά Τσιλιανίδη και μετά τον ποδοσφαιριστή αλλά και γιατί η επέκταση του συμβολαίου του είναι για δύο χρόνια και όχι για έναν.

Νωρίτερα ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του “Τσίλια” μέχρι το 2023 ενώ ο Μακεδόνας μεσοεπιθετικός είχε υπογράψει πέρυσι για τρία χρόνια. Παρ’ όλα αυτά οι πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο Τσιλιανίδης υπέγραψε στον ΟΦΗ το καλοκαίρι του 2019, για να υπάρξει ενεργοποίηση του τρίτου χρόνου του συμβολαίου του έπρεπε να αγωνιστεί, το λιγότερο, στο 50% των αγώνων του δεύτερου χρόνου. Κάτι βέβαια που δεν θα συνέβαινε φέτος λόγω του σοβαρού τραυματισμού που υπέστη και ο οποίος θα τον αφήσει εκτός δράσης για τους πρώτους μήνες της αγωνιστικής περιόδου.

Έτσι, λόγω του τραυματισμού του αλλά και του ειδικού όρου που αναφέρουμε παραπάνω, ο ΟΦΗ ουσιαστικά προχώρησε στην διετή επέκταση του συμβολαίου του 26χρονου εξτρέμ γιατί έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα δεν είναι σε θέση να συμμετείχε την σεζόν 2020 – 2021 στο 50% των παιχνιδιών που θα δώσει η ομάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook