Πρόταση Αλαφούζου για τα τηλεοπτικά και… “Superleague Tv”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Πρόταση για τα τηλεοπτικά κατέθεσε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, κάνοντας λόγο για τηλεοπτική κατοχύρωση των ομάδων της Super League 1 στο ξεκίνημα του νέου πρωταθλήματος. Εν ολίγοις, να αποτελεί προϋπόθεση για την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2020-21 το να έχουν όλες οι ομάδες “στέγη”.

Οι Ολυμπιακός, Άρης και ΑΕΛ δεν συμφώνησαν, έχοντας τις αντιρρήσεις του στην πρόταση που έγινε από τον μεγαλομέτοχο του τριφυλλιού, ενώ υπήρξε και μια λεκτική αντιπαράθεση για το θέμα ανάμεσα στον Τάκη Αγραφιώτη, εκπρόσωπο των Πειραιωτών και τον Μάκη Γκαγκάτση του ΠΑΟΚ.

“Υπάρχουν ρήτρες στα συμβόλαιά μας, πώς θα συζητήσουμε και θα ψηφίσουμε κάτι τέτοιο”, αναφέρθηκε από τον Τάκη Αγραφιώτη, ο οποίος βλέποντας τον εκπρόσωπο του Δικεφάλου να συμπράττει με τον Παναθηναϊκό, σχολίασε ακόμα “Το πρωτάθλημα αρχίζει 12 Σεπτεμβρίου. Εχουμε μπροστά μας πάνω από ένα μήνα για συζητήσεις με τα κανάλια. Ας δούμε τι θα γίνει στα ραντεβού που έχετε να κάνετε. Πάντως, εδώ γίνονται αλλοπρόσαλλα πράγματα”.

Ο Γιάννης Αλαφούζος κατέθεσε την συγκεκριμένη πρόταση, όπως και την δημιουργία… Super League ΤV μελλοντικά, ώστε ο συνεταιρισμός να ελέγχει μόνος του τα δικαιώματα και την εικόνα του, ενώ τόνισε ακόμα πως “ο μόνος ενδιαφερόμενος είναι η NOVA. Η COSMOTE δεν ενδιαφέρεται για το πρωτάθλημα”.

sport24.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook