Ο Σεμέντο έφυγε από Κρήτη τα πάντα ανοικτά για την παραμονή του στον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Λισάντρο Σεμέντο, τυπικά, από τo Σάββατο επιστρέφει στην Φορτούνα Σιτάρντ με τον ΟΦΗ να μην έχει ανακοινώσει ακόμα την αποχώρηση του από την ομάδα.

Ξεκινώντας από το τυπικό σκέλος της υπόθεσης: Ο δανεισμός του Σεμέντο προς τον ΟΦΗ ολοκληρώθηκε την Παρασκευή 31 Ιουλίου και κατά συνέπεια από το πρωί του Σαββάτου ο 26χρονος εξτρέμ λογίζεται ως ποδοσφαιριστής της Φορτούνα Σιτάρντ. Συνεχίζοντας με το τυπικό σκέλος της υπόθεσης, ο ΟΦΗ έδειξε και στις περιπτώσεις των “7” πως αν ο παίκτης δεν συνεχίζει τότε επισήμως ανακοινώνει και την αποχώρηση του.

Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Λισάντρο Σεμέντο. Όσο ο ΟΦΗ δεν ανακοινώνει την αποχώρηση του, αυτό σημαίνει αυτομάτως πως το θέμα παραμένει ανοικτό για την παραμονή του στον σύλλογο και την επόμενη σεζόν. Ο εξτρέμ από το Κάπε Βέρντε αναχώρησε από την Κρήτη πριν από λίγες ημέρες μαζί με την οικογένεια του ωστόσο τα πάντα είναι ανοικτά για το μέλλον του στον ΟΦΗ καθώς όσο η ΠΑΕ δεν ανακοινώνει την αποχώρηση του, αυτό πρακτικά σημαίνει πως δεν έχει κλείσει οριστικά το ενδεχόμενο να φοράει τα “ασπρόμαυρα” και την επόμενη χρονιά.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook