Μια εβδομάδα πριν την “πρώτη”: 25 ποδοσφαιριστές και τα +/- δείχνουν αλλαγές στο ρόστερ του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μια εβδομάδα πριν την έναρξη της προετοιμασίας το Gentikoule καταγράφει τα δεδομένα μέχρι στιγμής με τις αποχωρήσεις και τις μεταγραφές.

Στις 10 Αυγούστου ο ΟΦΗ μπαίνει και πάλι στο γήπεδο προκειμένου να ξεκινήσει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική χρονιά και το Gentikoule σας αναλύει τα δεδομένα μέχρι σήμερα αλλά και το ενδεχόμενο για περαιτέρω αλλαγές μέχρι την επίσημη “πρώτη”.

Ο Γιώργος Σίμος μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα και στον σχεδιασμό του ΟΦΗ της νέας αγωνιστικής χρονιάς.

Σε σχέση με το ρόστερ της προηγούμενης χρονιάς, έχουμε ήδη οκτώ αποχωρήσεις. Πιο συγκεκριμένα δεν συνεχίζουν οι Ανέστης Νάστος, Δημήτρης Μάνος, Μανώλης Μπολάκης, Γιάννης Δερμιτζάκης, Κρις Μπράουν, Ζοάο Βίκτορ και Κωνσταντίνος Καλαϊτζάκης, Θανάσης Ντίνας.

Το παρόν στην “πρώτη” θα δώσουν με τα, τωρινά δεδομένα τέσσερα νέα πρόσωπα, αφού ο ΟΦΗ έχει ανακοινώσει τις μεταγραφές των Σαρδινέρο, Ουές, Βούρου και Γρίβα.

Στο ρόστερ από την περυσινή χρονιά έχει παραμείνει ο βασικός κορμός της ομάδας. Ο λόγος για τους Σωτηρίου, Γουάλι, Σηφάκη, Κοροβέση, Βαφέα, Περδίκη, Δεληγιαννίδη, Μαρινάκη, Γιαννούλη, Κουτρουμπή, Στάικο, Μίγγο, Σουρνάκη, Σακόρ, Νέιρα, Βαζ, Ναμπί, Τσιλιανίδη, Φιγκειρέντο, Φερέιρα, Νοικοκυράκη.

Παράλληλα υπάρχουν τα ανοιχτά θέματα του ΟΦΗ είναι οι Σεμέντο, Μεγιαδο, με την περίπτωση του πρώτου να παραμένει ανοιχτή ενώ για τον Αργεντινό η υπόθεση παραμονής του έχει πάρει τον τελικό δρόμο.

Βεβαίως οι μεταγραφές θα συνεχιστούν, βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή ενώ πρέπει να θεωρείται σχεδόν βέβαιο πως θα υπάρξουν και αποχωρήσεις καθώς όπως είχε τονίσει ο Γιάννης Σαμαράς στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου ότι σκοπός είναι να δημιουργηθεί ένα μικρό και ευέλικτο ρόστερ. Mε όλους τους παραπάνω ποδοσφαιριστές ο ΟΦΗ αριθμεί 25 ποδοσφαιριστές και αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ακόμα περισσότερο με τις επόμενες μεταγραφές.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook