ΠΙΝΑΚΕΣ | Toν αποκλεισμό αυτών των ομάδων θέλει ο ΟΦΗ για να μπει στους ισχυρούς

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναφέραμε νωρίτερα, το τοπίο γύρω από την παρουσία του ΟΦΗ στους αδύναμους ξεδιάλυνε οριστικά και πλέον τα πράγματα είναι ξεκάθαρα γύρω από το πως η ομάδα θα μπει στους ισχυρούς στην κληρωτίδα της 30ης Αυγούστου.

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ, πριν από λίγη ώρα, αναφέραμε πως ο ένας δρόμος γύρω από την είσοδο του ΟΦΗ στην λίστα των ισχυρών είναι η πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Γουλβς καθώς με αυτόν τον τρόπο θα ανέβει ο εθνικός συντελεστής και αυξάνονται πάρα πολύ οι πιθανότητες για να έχει ο ΟΦΗ μια ευνοϊκή κλήρωση. Ο άλλος δρόμος είναι να αποκλειστούν 7 ομάδες από εκείνες που μπαίνουν στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League και οι οποίες έχουν περισσότερους βαθμούς από τους 5.260 με τους οποίους μπαίνει ο ΟΦΗ στο Europa League.

Το προηγούμενο Σάββατο το Gentikoule είχε αναλύσει διεξοδικά όλα τα σενάρια γύρω και από τα δύο ενδεχόμενα, με τον ΟΦΗ στους ισχυρούς / αδύναμους και πλέον από το πρωί της Τρίτης το τοπίο έχει ξεδιαλύνει οριστικά.

Πλέον, πέραν της πρόκρισης του Ολυμπιακού επί της Γουλβς ο ΟΦΗ θέλει τον αποκλεισμό επτά από τις παρακάτω ομάδες που βρίσκονται στο γκρουπ των ισχυρών στον πρώτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Οι ομάδες που βρίσκονται στους ισχυρούς, μέχρι και τους 5.550 είναι οι εξής:

Αναλυτικά τα γκρουπ ισχυρών/αδύναμων στον 1ο προκριματικό γύρο του Europa League

Από εκεί και πέρα όπως διαμορφώνεται η κατάσταση στον δεύτερο προκριματικό γύρο, μέχρι στιγμής, για τον δεύτερο προκριματικό γύρο είναι η εξής: