“Πατάει” Κρήτη ο Μπούσης και ετοιμάζεται για την Μεγάλη Παρασκευή

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η 7η Αυγούστου από μόνη της έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον για τις ανακοινώσεις του ΟΦΗ με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ να έρχεται στο Ηράκλειο την Τετάρτη.

Από το απόγευμα της Κυριακής όταν και η ΠΑΕ δημοσίευσε το βίντεο teaser για την ερχόμενη Παρασκευή, έχουν ακουστεί πολλά και διάφορα. Το μόνο σίγουρο είναι πως, τι θα ανακοινωθεί την Παρασκευή, το γνωρίζουν ελάχιστοι άνθρωποι μέσα από τον στενό πυρήνα της ΠΑΕ. Το αξιοσημείωτο είναι πως 48 ώρες μετά την δημοσίευση του μυστηριώδους βίντεο, δεν έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως και ότι και να γραφτεί, θα είναι μόνο υποθέσεις και τίποτα περισσότερο.

Ωστόσο αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα είναι ότι η όλη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί από την ΠΑΕ και η οποία αναμφίβολα είναι πρωτόγνωρη για τα ελληνικά δεδομένα, έχει εξάψει την φαντασία του κόσμου – και όχι άδικα – καθώς προμηνύει σημαντικές αποφάσεις. Αυτό που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι παρότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ το βίντεο που αναρτήθηκε στα social media του ΟΦΗ δεν φαίνεται να σχετίζεται με την εν λόγω διαδικασία. Άλλωστε πρόκειται για μια Γενική Συνέλευση που είναι απολύτως τυπική και που δεν πρόκειται να φέρει κάτι καινούργιο στην καθημερινότητα του club.

Είναι βέβαιο πως πρόκειται για μια ημερομηνία που έχει αποκτήσει, ήδη, πολύ μεγάλη σημασία και το ενδιαφέρον είναι τεράστιο με τον Μιχάλη Μπούση να έρχεται, όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες, στο Ηράκλειο μέσα στην Τετάρτη και όπως γίνεται αντιληπτό όλοι στον ΟΦΗ θα μετρούν αντίστροφα για τις ανακοινώσεις της Παρασκευής. Κάτι βέβαια που είναι δεδομένο πως θα έχει την δική του προσωπική πινελιά καθώς ο Μιχάλης Μπούσης φροντίζει να δίνει ο ίδιος το παρών σε εκδηλώσεις που έχουν ιδιαίτερη σημασία για τον σύλλογο. Όπως έγινε στην παρουσίαση των Χάιμε Βέρα και Αλεσάντρο Ίσις αλλά και του Γιώργου Σίμου τον περασμένο Αύγουστο. Κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να απουσιάσει από μια ημέρα που προμηνύεται ιδιαίτερα σημαντική για τον ΟΦΗ – με βάση πάντα την ανάρτηση της ΠΑΕ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook