Γεωργίου: “Mε τέτοιο κόσμο δεν φοβάσαι τίποτα”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

O Γιώργος Γεωργίου μια μέρα μετά τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης μίλησε για τη νίκη επί τον Αρκάδων , τη συνέχεια του πρωτάθλήματος ενώ παράλληλα αποθέωσε και τον κόσμο του ΟΦΗ.

“Η ήττα από τον Άρη μας πείραξε και θέλαμε να δείξουμε πως ήταν μία κακή παρένθεση. Σίγουρα αυτά τα ματς είναι σημαντικά ειδικά στην έδρα μας που θέλουμε να γίνει το μεγάλο όπλο μας μαζί με την παρουσία του κόσμου”  είπε αρχικά ο στόπερ του ΟΦΗ στο sport24,gr για να προσθέσει στην συνέχεια αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Δόξα Δράμας

 “Σε λίγες μέρες θα παίξουμε με την Δόξα Δράμας και αν πάρουμε άλλη μία νίκη εκεί θα μπορούμε να σκεφτόμαστε τα ματς με ακόμα μεγαλύτερη άνεση”, είπε αρχικά ο έμπειρος αμυντικός και αρχηγός του ΟΦΗ.”

Πόσο εύκολο ήταν όμως το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης;

“Μετά την ήττα στο σπίτι μας από τον Άρη και το ματς με τον Παναθηναϊκό θέλαμε να επανακάμψουμε με μία νίκη και το πετύχαμε σήμερα με τον Αστέρα Τρίπολης.Δεν ήταν εύκολο ματς. Στο πρώτο μέρος δεν ήμασταν καλοί αλλά το γκολ του Σίσιτς μας έδωσε φόρα για να κάνουμε καλύτερο παιχνίδι και να κερδίσουμε άνετα στο τέλος.Ήταν μία σπουδαία νίκη στην έδρα μας απέναντι σε έναν αντίπαλο που την προηγούμενη αγωνιστική είχε πάρει μεγάλο αποτέλεσμα. Αυτό βοηθάει και στην ψυχολογία”.

Ο κόσμος του ΟΦΗ σε ένα ακόμα παιχνίδι στάθηκε στο πλευρά της ομάδας, βοηθώντας έτσι ώστε το Γεντί Κουλέ να γίνει μία δυνατή έδρα χωρίς παρατράγουδα.

“Για εμάς ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός και μας δίνει μεγάλη ώθηση. Είναι η δύναμη μας και δεν φοβόμαστε τίποτα όταν το γήπεδο είναι γεμάτο”.

Ερωτηθείς  για τα οικονομικά προβλήματα στην ομάδα και πως ο ΟΦΗ τα ξεπερνάει αυτά στο γήπεδο είπε:

“Δυστυχώς προβλήματα υπάρχουν παντού κι όχι μόνο στο ποδόσφαιρο. Το καλό είναι πως στην ομάδα υπάρχουν καλοί χαρακτήρες και οι άνθρωποι του ΟΦΗ είναι κοντά μας.Έχει παίξει ρόλο αυτό στο να μένει συγκεντρωμένο το σύνολο στους στόχους του και να μην σκέφτεται άλλα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook