Τα όσα είχαν πει έναν χρόνο πριν οι Μπούσης – Σαμαράς κια Σίμος

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Πέρυσι τέτοια μέρα (6/8) παρουσιάστηκε ο Γιώργος Σίμος, με τους Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Σαμαρά να βρίσκονται δίπλα του. Πάμε να θυμηθούμε τι έλεγαν 365 μέρες πριν….

Σαν σήμερα (6/8) πέρυσι παρουσιάστηκε ο προπονητής του ΟΦΗ Γιώργος Σίμος, με τους Μιχάλη Μπούση και Γιάννη Σαμαρά να βρίσκονται δίπλα του και να ενημερώνουν πως θα είναι ο ΟΦΗ την σεζόν 2019-20.

Ας θυμηθούμε τα όσα ενδιαφέροντα είχαν πει : 

Μιχάλης Μπούσης: 

“Το πρότζεκτ προχωράει όπως το σχεδιάζουμε. Καταφέραμε την πρώτη χρονιά να παραμείνουμε, περάσαμε κάποιες δύσκολες στιγμές που όλοι γνωρίζετε.

Η εμπειρία που παίρνει η διοίκηση, θέλουμε να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα φέτος και να προχωράμε μπροστά. Η νοοτροπία πρέπει να είναι η ίδια είτε χάνουμε, είτε κερδίζουμε. Αυτό θέλω εγώ από την ομάδα.

Για τα τηλεοπτικά είχαμε κάνει μια συζήτηση με τη Nova. Μπήκε και η ΕΡΤ στην μέση, έδωσε μια πρόταση. Η πρόταση δεν ήρθε εγγράφως αλλά προφορικά. Την δεχτήκαμε την πρόταση της ΕΡΤ, στην συνέχεια άλλαξε η κυβέρνηση και γίνονται αυτά που γίνονται.

Ο ΟΦΗ είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει τηλεοπτικό συμβόλαιο. Γίνονται κάποιες προσπάθειες με τη Nova και την ΕΡΤ όμως δεν θα υπογραφεί ξανά συμβόλαιο όπως το περσινό. Δεν θα δεχτώ την αδικία την περσινή. Για εμένα είναι αίσχος τα χρήματα που δόθηκαν πέρυσι για τον ΟΦΗ και ολόκληρη την Κρήτη.

Ο ΟΦΗ δεν είναι ένα ψιλικατζίδικο, ούτε μια ομάδα που χρειάζεται χαρτζιλίκι. Και αυτή την στήριξη θα δούμε πως θα γίνει φέτος και όχι όπως παλιότερα. Από τα τηλεοπτικά μέχρι τους χορηγούς. Εδώ είναι μια ομάδα”.

Γιάννης Σαμαράς:

“Για εμάς στόχος είναι η καθημερινή βελτίωση, από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Στόχος μας είναι συγκεκριμένος, θέλουμε να βάλουμε κάποια βάση για την επόμενη σεζόν. Πάντα μέσα από την ταπεινότητα και βήμα – βήμα και θα δούμε στο τέλος της χρονιάς τι έχουμε καταφέρει.

Ήρθα στην ομάδα και έπαιξα συμπαίκτης με όλα τα παιδιά από την τοπική κοινωνία. Αυτό ήταν απαξιωμένο, δεν θυμάμαι πότε πήγαν παιδιά σε εθνική ομάδα.

Έχουμε μείνει έξω από πολλά πράγματα. Αυτό θέλουμε να το χτίσουμε. Θέλουμε να παίρνουμε τα καλύτερα παιδιά από το Ηράκλειο και την Κρήτη. Να μπορέσουμε να πούμε σε 3-4 χρόνια ότι έχουμε παιδιά και μπαίνουν στην ομάδα.

Ξεκινάμε την Ακαδημία φέτος για να βάλουμε στην ομάδα παιδιά από την ακαδημία μας”.

Γιώργος Σίμος:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω μετά από 18 χρόνια. Είμαι πολύ χαρούμενος που οι άνθρωποι που ηγούνται το project του ΟΦΗ επέλεξαν εμένα ώστε να πάει προς την κατεύθυνση που θέλουμε.

Σίγουρα θα υπάρχει ενιαίος αγωνιστικός τρόπος. Το ποδόσφαιρο είναι ένας τρόπος ζωής. Στην ζωή ο ένας είναι να διεκδικείς αυτό που θέλεις και ο άλλος να περιμένεις αυτό που θέλεις.

Εμείς θέλουμε να έχουμε μια επιθετική φιλοσοφία ως ομάδα και δεν θέλουμε να εξαρτώμαστε από τους άλλους παρά μόνο από τον εαυτό μας. Θέλουμε να έχουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού, να έχουμε την κατοχή της μπάλας στα πόδια μας. Σαν στυλ παιχνιδιού θέλουμε να εξαρτιόμαστε από τον δικό μας εαυτό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook