Κόουτς, είπες ένα « ψεματάκι»…

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νίκος Αναστόπουλος είπε στην συνέντευξη τύπου του Σαββάτου ότι έχει χρησιμοποιήσει 18 – 19 ποδοσφαιριστές στους 10 αγώνες που έχει δώσει ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι ο “Αναστό” έχει χρησιμοποιήσει σχεδόν το… 100% του ρόστερ του ΟΦΗ, δηλαδή 23 ποδοσφαιριστές!

Και αναμφίβολα, το γεγονός ότι έχουν αγωνιστεί σχεδόν όλοι οι παίκτες αναδεικνύει και την πλήρη αξιοποίηση του ρόστερ του ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα. Μπορεί ο Βασίλης Ρόβας να αποχώρησε από την ομάδα, “χολωμένος” από τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής του όμως επί της ουσίας ο Αναστόπουλος έδειξε ότι υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του και ανάλογα με τις συνθήκες του αγώνα φροντίζει να “ανακατεύει” την τράπουλα.

Εκτός από τους Κένταλ Ουκάρ και Παναγιώτη Ζορμπά που δεν έχουν παίξει ξανά από την πρεμιέρα με τον Ατρόμητο, όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν στα υπόλοιπα παιχνίδια του πρωταθλήματος. Μάλιστα, η χρησιμοποίηση των 23 ποδοσφαιριστών αποτελεί και ρεκόρ που διατηρεί ο ΟΦΗ στο φετινό πρωτάθλημα αφού είναι η ομάδα που έχει χρησιμοποιήσει τους περισσότερους ποδοσφαιριστές στον “μαραθώνιο” της Σούπερ Λιγκ.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook