Τέλος Δεληγιαννίδης – Κουτρουμπής από τον ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Όπως αναμενόταν, μετά τις μεταγραφές ξεκινούν και οι αποχωρήσεις με τους Παναγιώτη Δεληγιαννίδη και Γιώργο Κουτρουμπή να μην συνεχίζουν στον ΟΦΗ.

Με το ρόστερ να έχει φτάσει στους 29 ποδοσφαιριστές, μέχρι πρότινος, ήταν δεδομένο πως πέραν των μεταγραφών θα ακολουθούσαν και οι προσθήκες. Και γράφουμε μέχρι πρότινος γιατί με την μεταγραφή του Σελίμοβιτς, την παραμονή του Μεγιάδο και τους Σουρνάκη, Περδίκη το ρόστερ του ΟΦΗ αριθμούσε 29 ποδοσφαιριστές!

Ένας αριθμός πολύ μεγάλος που ήταν δεδομένο πως θα έπεφτε πολύ αφού κάτι τέτοιο είχε προαναγγείλει και ο ίδιος ο Γιάννης Σαμαράς στην συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν συνεχίζουν στον ΟΦΗ οι Παναγιώτης Δεληγιαννίδης και Γιώργος Κουτρουμπής και όλα δείχνουν πως δεν θα βρίσκονται ούτε στην πρώτη συγκέντρωση της Δευτέρας που θα γίνει στις 6.30 στο “Βαρδινογιάννειο”.

Ο Δεληγιαννίδης είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια και συμφώνησε με τον ΟΦΗ για την λύση του ενώ όσον αφορά τον Κουτρουμπή, υπήρχε οψιόν ανανέωσης κάτι για το οποίο δεν θα γίνει ενεργοποίηση και κατά συνέπεια θα μείνει ελεύθερος. Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα είναι οι μόνοι που θα αποχωρήσουν από τον ΟΦΗ και αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες αποχωρήσεις μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα που σε συνδυασμό με τις προσθήκες που θα γίνουν θα δημιουργήσουν ένα ρόστερ 25-25 ποδοσφαιριστών.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook