“Στον ΟΦΗ θα γίνουν μεγάλα πράγματα, θα προτείνω συνεργασία με τον ΟΦΙ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο νέος τεχνικός του ΟΦΙ Μανώλης Παπαματθαιάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 αποκαλύπτοντας τις σκέψεις για πρόταση συνεργασίας μεταξύ των δύο ομάδων.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μανώλης Παπαματθαιάκης στον Athletic Radio 104,2

Για τον φετινό ΟΦΗ: “Για εμένα ο ΟΦΗ είναι η ομάδα που θα πάρω πολλά παραδείγματα, μας δείχνει τον δρόμο. Θα είμαστε βλάκες  και αδαείς σαν ΟΦΗ να μην ακολουθήσουμε το ίδιο μοντέλο. Εγώ θα το προσπαθήσω ώστε να έχουμε οποιαδήποτε συνεργασία με τον ΟΦΗ, μπορούμε να το πετύχουμε εκαι ο ΟΦΙ είναι το κατάλληλο σωματείο για να υποδεχτεί τα παιδιά και μακάρι να δεχτεί η ΠΑΕ την πρόταση συνεργασίας γιατί στην Σούπερ Λιγκ 2 υπάρχουν οι δυνατότητες για να δοθούν οι ευκαιρίες. Το μεγάλο όφελος του ΟΦΙ είναι ότι θα βρεθεί σε μια κατηγορία που μπορεί να δελεάσει κάποια παιδιά και να βρουν χρόνο συμμετοχής”.

Για τον ΟΦΗ της επόμενης περιόδου: “Πιστεύω πως θα γίνει ακόμα μια πινελιά προς το καλύτερο. Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που παίρνουν τις αποφάσεις. Ο ΟΦΗ χρόνο με τον χρόνο θα είναι καλύτερος. Βελτιώνεται ο τρόπος λειτουργίας του και δεν έχω καμία αμφιβολία πως είναι από τα μεγαλύτερα club σε τρόπο σκέψης και λειτουργίας. Δεν λέει κάτι για εμένα αν ο ΟΦΗ βγει του χρόνου 4ος ή 5ος αλλά να κοιτάξει προς τα μπροστά μέσα στα επόμενα χρόνια. Τώρα αν κερδίσει μια θέση πάνω ή κάτω η βελτίωση δεν φαίνεται από αυτά. Στον ΟΦΗ θα γίνουν μεγάλα πράγματα μέσα στα επόμενα χρόνια και το σημαντικότερο θέμα είναι να μπαίνουν πινελιές κάθε χρόνο”.