Παπουλής και Λόπεζ, υποψήφιοι για τα βραβεία της αγωνιστικής – Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

H καταπληκτική εμφάνιση του Φώτη Παπουλή στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και το “μαγικό” γκολ του Τζόρντι Λόπεζ είναι υποψήφια για τον mvp και το καλύτερο γκολ για την 12η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ.

Ο Παπουλής είναι υποψήφιος για το βραβείο του mvp της αγωνιστικής αφού στην εμφατική νίκη του ΟΦΗ με 3-0 επί του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ένα γκολ και έδωσε μια ασίστ ενώ έχει ως αντιπάλους, τον Ούμπιδες και τον Μαρκόφσκι.

Όσον αφορά το καλύτερο γκολ της 12ης αγωνιστικής, δεν πιστεύουμε ότι χρήζει αμφισβήτησης για το ποιο ήταν αφού ο τρόπος με τον οποίο σκόραρε ο Τζόρντι Λόπεζ ήταν καταπληκτικός. Αντίπαλοι του Ισπανού μέσου είναι οι Ντάνιελ Τσέζαρεκ και Στίβεν Μπέλεκ.

Μέχρι στιγμής, στην κατηγορία του mvp 1ος είναι ο Ούμπιδες με ποσοστό 87,61%, ακολουθεί στην 2η θέση ο Φώτης Παπουλής με ποσοστό 10% και στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Μαρκόφσκι με ποσοστό 2,39%.

Στην κατηγορία του καλύτερου γκολ, ο Τζόρντι Λόπεζ είναι στην τρίτη θέση με ποσοστό 11,28% ενώ προηγούνται οι Τσέζαρεκ και Μπέλεκ με 71,28% και 17,44% αντίστοιχα.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook