Βαγιέμπαχ Σακόρ: Ο καταλύτης της μεταγραφικής περιόδου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Νορβηγός μέσος αποτελεί τον άγνωστο Χ του φετινού καλοκαιριού και πολλά θα εξαρτηθούν από το αν θα παραμείνει ή όχι.

Όπως έχουμε γράψει και άλλες φορές, ο Βαγιέμπαχ Σακόρ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα φανεί το τι μέλλει γενέσθαι με το μέλλον του Νορβηγού μέσου στον ΟΦΗ ή… κάπου αλλού. Ο Σακόρ είναι ένας παίκτης με όνομα και που είναι βέβαιο πως το βιογραφικό του ή ακόμα και όλα όσα έχει δείξει στον ΟΦΗ είναι αρκετά για να τον βάζουν στην “βιτρίνα” για μια πιθανή πώληση. Άλλωστε ο Σακόρ μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και κατά συνέπεια ο ΟΦΗ βρίσκεται μπροστά σε ένα δίλημμα: Ή κάνει δεκτή πρόταση που μπορεί να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ ή τον δένει με νέο συμβόλαιο καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι.

Όλα όσα γράφτηκαν το περασμένο χρονικό διάστημα περί ενδιαφέροντος του ΑΠΟΕΛ για τον Σακόρ αποδείχθηκαν αβάσιμα. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν αποκλείεται να έρθει πρόταση για τον 24χρονο μέσο και μάλιστα από την στιγμή που πρώτα ξεκινάει η σεζόν 2020 – 2021 και μετά από 20 ημέρες ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος. Πιθανές καλές εμφανίσεις του Σακόρ στα προκριματικά του Europa League ενδέχεται να αυξήσουν την χρηματιστηριακή αξία του και να βρεθούν ενδιαφερόμενοι που δεν υπήρχαν μέχρι τώρα.

Αγωνιστικά, ο ΟΦΗ σε συνδυασμό με την παραμονή του Μιγκέλ Μεγιάδο, εφόσον κρατήσει τον Σακόρ στο ρόστερ του τότε παραμένει πλήρης στην μεσαία γραμμή. Σε διαφορετική περίπτωση τότε θα είναι υποχρεωμένος να κινηθεί για την αναπλήρωση του κενού του. Στην παρούσα φάση ο Σακόρ παραμένει στον ΟΦΗ και οι εξελίξεις γύρω από τον ίδιο θα δημιουργήσουν διαφορετικά δεδομένα στην συνέχεια.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook