Τα επόμενα βήματα στις μεταγραφές του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ έχει κλείσει από στόπερ και πλέον “τρέχει” να καλύψει τα κενά των υπόλοιπων θέσεων με υπομονή μιας και η μεταγραφική περίοδος είναι κρίσιμη.

Το φετινό καλοκαίρι είναι ιδιαίτερα περίεργο, στον ΟΦΗ δεν βιάζονται για τις κινήσεις τους και η υπομονή είναι το μεγαλύτερο “κλειδί” για την ενίσχυση του ρόστερ. Πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε αναζήτηση ποδοσφαιριστών σε θέσεις που καίνε την ομάδα για τη νέα χρονιά.

Πιο  συγκεκριμένα ο Γιάννης και Γιώργος Σαμαράς αναζητούν παίκτες στην θέση του αριστερού μπακ, μιας και η αποχώρηση Δεληγιαννίδη έχει αφήσει τον Κοροβέση μόνο του στην συγκεκριμένη θέση.

Παράλληλα στην αγορά ο ΟΦΗ αναζητά και επιθετικό, αφού ο Φιγκειρέντο είναι ο μόνος που βρίσκεται στην ομάδα μαζί με το νεαρό Νοικοκυράκη.

Τώρα όσον αφορά την θέση στα εξτρέμ ο παράγοντας Σεμέντο θα καθορίσει και τις κινήσεις του ΟΦΗ. Ο Λισάντρο Σεμέντο έχει αποχωρήσει από  την ομάδα, αφού ο δανεισμός του από την Φορτούνα ολοκληρώθηκε, ωστόσο το ενδεχόμενο να επιστρέψει και για τη νέα χρονιά είναι ανοιχτό. Ο ΟΦΗ έχει καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων  με την Φορτούνα Σιτάρντ, για τον παίκτη από το Πράσινο Ακρωτήρι και εφόσον υπάρξει συμφωνία και επιστρέψει στο νησί ο ποδοσφαιριστής, δεν θα ψαχτεί η ομάδα στην αγορά για άλλο εξτρέμ.  Σε αντίθετη περίπτωση οι  κεραίες του ΟΦΗ θα βρίσκονται στην αγορά για την ενίσχυση του ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook