“Ο Σελίμοβιτς μπορεί να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα, καλή μεταγραφή για τον ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ρεπόρτερ του Απόλλωνα Λεμεσού Στέλιος Αναστασίου της ιστοσελίδας kerkida.net μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς σκιαγραφώντας το προφίλ του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του ΟΦΗ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στέλιος Αναστασίου στον Athletic Radio 104,2

Για την απόκτηση των Βούρου, Σελίμοβιτς: “Ο ΟΦΗ αγοράζει παίκτες με μεγάλες προοπτικές για το μέλλον και μπορώ να μιλήσω και για τους δύο. Μπορεί να μην είναι παίκτες που θα τους πει κάποιος “ηγέτες” όμως θα το πω πολύ απλά πως πρόκειται για δύο παλληκάρια που παίζουν στην άμυνα και με την ψυχή τους. Είναι παίκτες σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία και που παράλληλα έχουν μεγάλες ικανότητες και προοπτικές για το μέλλον”.

Για τον Βαχίντ Σελίμοβιτς: “Ο Σελίμοβιτς όταν ήρθε στον Απόλλωνα, ήταν ένας παίκτης που είχε αγωνιστεί στην πρώτη κατηγορία της Γαλλίας. Είχε συμμετοχές παίζοντας απέναντι σε κορυφαίους επιθετικούς όπως ο Εμπαπέ και άλλοι. Στο ξεκίνημα του πίστευα και το πιστεύω ακόμα πως θα κάνει το παραπάνω βήμα. Έχει στοιχεία πολύ καλού ποδοσφαιριστή και παρουσιάζει βελτίωση συνεχώς”.

Για τα στοιχεία του Σελίμοβιτς: “Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα του Λουξεμβούργου και παρότι είναι 23 χρονών διαθέτει εμπειρία λόγω της παρουσίας του στην Γαλλία αλλά και στα παιχνίδια του Απόλλωνα Λεμεσού. Είναι μαχητής, πάει δυνατά στις προσωπικές μονομαχίες, βγαίνει πρώτος πάνω στην μπάλα, έχει πολύ καλή αντίληψη του παιχνιδιού και αν βελτιωθεί με την μπάλα στα πόδια τότε θα δώσει πολλά περισσότερα πράγματα στον ΟΦΗ”.

Για την παρουσία του στον Απόλλωνα: “Στα πρώτα παιχνίδια του στον Απόλλωνα έπαιζε ως στόπερ σε τετράδα ενώ πέρυσι αγωνίστηκε σε τριάδα στόπερ και εκεί φάνηκε περισσότερο. Με τριάδα στην άμυνα του Απόλλωνα έκανε πολύ καλά παιχνίδια και ακόμα και ορισμένοι που τον χλεύαζαν, άλλαξαν άποψη και έλεγαν πως πρόκειται για έναν πολύ καλό αμυντικό”.

Για το τι παίρνει ο ΟΦΗ με τον Σελίμοβιτς: “Ο ΟΦΗ έχει κάνει μια πολύ καλή κίνηση γιατί είναι παίκτης με μεταπωλητική αξία. Είναι ένας ποδοσφαιριστής που θα παρουσιάζεται καλύτερος παιχνίδι με παιχνίδι και πιστεύω πως είναι σε θέση να κάνει την διαφορά στην Ελλάδα αν συνεχίσει να εξελίσσεται. Είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν στον Απόλλωνα για τον δυναμισμό του. Εκεί που χρειάζεται βελτίωση είναι να γίνει πιο προσεκτικός στα μαρκαρίσματα όμως συνολικά μπορώ να πω πως ο ΟΦΗ έκανε πολύ καλή μεταγραφή και αυτό θα φανεί μέσα στην χρονιά”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook