Ένας “Μιλιάζες” αριστερά και ένα πιθανό 3-4-3 για τη νέα χρονιά

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η απόκτηση δύο ενδεκαδάτων στόπερ, η μεταγραφή αριστερά και η άμυνα με τριάδα τη νέα χρονιά.

Ο ΟΦΗ έκλεισε τις “τρύπες” στο κέντρο της άμυνας, οι πρώτες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ είναι γεγονός και μετά την απόκτηση των Βούρου, Σελίμοβιτς στο ποδοσφαιρικό τμήμα είναι πανέτοιμοι να προχωρήσουν στα επόμενα βήματα. Όπως αναφέραμε και χθες το βράδυ, στον ΟΦΗ στοχεύουν να προχωρήσουν στην απόκτηση και αριστερού μπακ που είναι πλέον η μοναδική εκκρεμότητα για να κλείσουν οι προσθήκες στην άμυνα εκτός και αν γίνει κίνηση για μεταγραφή ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού.

Με τα δεδομένα που επικρατούν αυτήν την στιγμή, το γεγονός πως ο ΟΦΗ ήδη έχει κλείσει τα περισσότερα κενά στην άμυνα του, είναι υπαρκτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Γιώργο Σίμο να ξεκινάει την προετοιμασία επιλέγοντας το 3-4-3. Μετά την αποχώρηση του Δεληγιαννίδη και την μόνιμη μετατόπιση του Γιαννούλη στο κέντρο της άμυνας, ο Κοροβέσης είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της άμυνας. Βέβαια, δεν χρειάζεται να είσαι… “σοφός” για να αντιληφθείς πως στον ΟΦΗ θα πάνε σε αριστερό μπακ, είναι δεδομένο αυτό ότι η ομάδα θα κινηθεί για να πάρει παίκτη σε αυτήν την θέση.

Τι χαρακτηριστικά παίκτη ψάχνει ο ΟΦΗ όμως σε αυτήν την θέση; Η μαντεψιά είναι εύκολη. Ο ΟΦΗ αναζητάει έναν παίκτη τύπου Μιλιάζες. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε στον ΟΦΗ για 1,5 χρόνο και αναμφίβολα αποτέλεσε από τους κορυφαίους παίκτες των τελευταίων χρόνων σε αυτήν την θέση. Ένας επιθετικός μπακ που είχε τεράστια συμμετοχή στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του ΟΦΗ αγωνιζόμενος σε όλη την αριστερή πλευρά. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είχε το “πακέτο” του παίκτη που αναζητάει ο ΟΦΗ, ειδικά εφόσον προχωρήσει ο Σίμος σε αλλαγή συστήματος επιλέγοντας το 3-4-3, προδιάθεση που φαίνεται από την άμεση ενίσχυση της άμυνας με την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών που μπαίνουν αμέσως στην ενδεκάδα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook