Δύο αξιόπιστα μπακ που θα “παλέψουν” για την φανέλα βασικού

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο ΟΦΗ κατάφερε με την μεταγραφή Ουές να δημιουργήσει ένα αξιόπιστο και ιδιαίτερα δυναμικό δεξί άκρο της άμυνας…

Νίκος Μαρινάκης και Ραχμάν Ουές, αναμένεται να αποτελέσουν το δίδυμο στο δεξί άκρο της άμυνας του ΟΦΗ για τη νέα χρονιά, με τον Γιώργο Σίμο να είναι στην ευχάριστη θέση να έχει λύσεις αξιόπιστες και σίγουρες σε μια δύσκολη θέση που αναμένεται να έχει και σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι της ομάδας για τη νέα χρονιά, ανάλογα φυσικά και με το σύστημα που θα δούμε…

Οι δύο τους έχουν δείξει πολύ καλή εικόνα στα παιχνίδια που έχουμε δει και αναμφίβολα θα δούμε μια πολύ μεγάλη “μάχη” μέσα στην χρονιά για το ποιος θα φορέσει τη φανέλα του βασικού. Ο Νίκος Μαρινάκης είχε φέτος μεγάλη επιρροή στην πορεία της ομάδας, αφού όχι μόνο αγωνίστηκε στην φυσική του θέση με απόλυτη επιτυχία, αλλά βοήθησε ακόμα και στα στόπερ, όταν η ομάδα “πονούσε”΄.

Από την άλλη ο Ραχμάν Ουές έδειξε με τον Πλατανιά ότι είναι ένας εξελίξιμος ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει την διαφορά μέσα στην ομάδα και να πείσει τον προπονητή του ότι αξίζει φανέλα βασικού.

Σίγουρα θα είναι ένας υγιής ανταγωνισμός σε αυτή την θέση ανάμεσα στους δύο παίκτες και σίγουρα μόνο θετικά μπορεί να το βλέπει ο Σίμος, αφού έτσι θα εξελίσσονται με γοργούς ρυθμούς και θα βοηθάνε το σύνολο του ΟΦΗ!

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook