Παπουλής: «Παράδειγμα για όλους μας ο Αναστόπουλος»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το εγκώμιο του Νίκου Αναστόπουλου έπλεξε με δηλώσεις του ο Φώτης Παπουλής υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι χρειάζεται να διατηρηθούν χαμηλοί τόνοι και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Είναι εμπειρία να έχεις προπονητή τον Αναστόπουλο. Είναι από τους σταρ του ποδοσφαίρου. Είναι παράδειγμα για μας τους ποδοσφαιριστές η καριέρα του», είπε NovaΣΠΟΡ FM ο 25χρονος μεσοεπιθετικός του ΟΦΗ και συνέχισε αναφερόμενος στην φετινή πορεία της ομάδας: «Το μυστικό είναι ότι είμαστε οικογένεια, αυτό είναι το μεγάλο όπλο. Υπάρχει πολύ καλό κλίμα, παρά τα τόσα προβλήματα που υπάρχουν. Η συσπείρωση, ο κόσμος που βοηθάει τον ΟΦΗ, όλα αυτά βοηθάνε. Έχουμε ομοιογένεια, όλοι γνωρίζουμε το παιχνίδι του άλλου, γίνεται πολύ καλή δουλειά. Είμαστε πραγματικά μια οικογένεια».

Σε ερώτηση για το πόσο θα αντέξουν οι παίκτες του ΟΦΗ, τόνισε: «Δεν περίμενα ότι θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Είχαμε περάσει ταλαιπωρία με τα play offs και ότι όλο αυτό θα ήταν μια φούσκα. Γίνεται πολύ καλή δουλειά, φρεσκάρεται η ομάδα. Όλοι νιώθουμε πολύ καλά, κάτι που δείχνει ότι είναι απίστευτο».

Όσον αφορά στο ποια ομάδα ξεχωρίζει από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, είπε: «Πολύ καλή ομάδα ήταν ο Παναθηναϊκός, είχαμε περισσότερες δυσκολίες. Και με τον Ολυμπιακό. Ήταν το ίδιο δύσκολα. Είχαν φοβερή κατοχή της μπάλας. Αυτές οι δύο ομάδες είναι σχεδόν ισάξιες».

Για τους στόχους του ΟΦΗ, τόνισε: «Οι αρχικές σκέψεις είναι να κατακτήσουμε εύκολα την παραμονή μας. Αν συμβεί κάτι άλλο, θα είναι καλό για την ομάδα. Αν δεν σωθούμε, τότε θα γιγαντωθούν τα προβλήματα. Είμαστε συγκρατημένοι. Όταν έρθει η στιγμή ότι πάμε για κάτι παραπάνω, θα το πούμε οι ίδιοι».

Ενώ για τον Βαγγέλη Μάντζιο, σχολίασε: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός. Είμαστε σε άλλη θέση. Είναι μεγάλη ευχαρίστηση να παίζεις μαζί του στην ίδια ομάδα. Αδικεί τον εαυτό του. Παίζει σημαντικό ρόλο στο παιχνίδι του ΟΦΗ».

Τέλος, σε ερώτηση για το που είναι καλύτερα στην Ελλάδα για να αγωνίζεσαι, ο Παπουλής είπε: «Ωραιότερα είναι εδώ στο Ηράκλειο. Είναι όμορφη πόλη. Έχει καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Οι άνθρωποι είναι καλοί, αλλά με τις ώρες τους. Ή θα σε αγαπήσουν ή θα σε μισήσουν. Είναι πανέμορφη όλη η Κρήτη. Θα μπορούσα να μείνω χρόνια εδώ».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook