Ανεβάζει στροφές ο Μπουλούτ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ολοένα και περισσότερο ανεβάζει ρυθμούς ο Ερόλ Μπουλούτ και δεν αποκλείεται να επιστρέψει στην αποστολή του ΟΦΗ, τρεις εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του. Ο Τούρκος μέσος είχε αποχωρήσει τραυματίας στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στις 3 Απριλίου όταν είχε υποστεί τράβηγμα στην γάμπα με αποτέλεσμα να μείνει εκτός από τα παιχνίδια που ακολούθησαν.

Ο Μπουλούτ δείχνει τις τελευταίες ημέρες ότι έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι έτοιμος να θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του προπονητή του για τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα. Ωστόσο η συμμετοχή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση θα ξεκαθαρίσει από τις προθέσεις του Νίκου Αναστόπουλου και αν θέλει να τον προφυλάξει εν όψει των επόμενων, πιο κρίσιμων αλλά και μεγαλύτερου βαθμού δυσκολίας, αναμετρήσεων.

Δεδομένη είναι η επιστροφή των Λεωνίδα Καμπάνταη, Κώστα Κιάσσου που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν ενώ στην διάθεση του Αναστόπουλου έχει τεθεί και ο Φώτης Παπουλής. Στον αντίποδα, θεωρείται δύσκολο έως απίθανο να προλάβει το παιχνίδι της Κυριακής ο Σαΐμπου Γιακούμπου που ταλαιπωρείται από το τράβηγμα στον δικέφαλο.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook