Οι ώρες που θα παίξει στις Αρχάνες ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Γιούχτας ανακοίνωσε τις ώρες διεξαγωγής των φιλικών παιχνιδιών του Σαββάτου που θα συμμετέχει και ΟΦΗ και θα πραγματοποιηθούν χωρίς την παρουσία κόσμου.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» ανακοινώνει ότι το Σάββατο 22 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί στο «Μαρκομιχελάκειο» Στάδιο των Αρχανών το καθιερωμένο τουρνουά που φέρει το όνομα του ευεργέτη του Γιούχτα, του Αρχανιώτη γιατρού Μιχαήλ Μαρκομιχελάκη του Ιωάννη, ο οποίος στις 13 Δεκεμβρίου 1960, δώρισε μία έκταση 8.119 τ.μ. στη θέση Κάμπος ή Τριορούκουνο, με σκοπό την ανέγερση του γηπέδου. Στο τουρνουά θα συμμετέχουν οι ομάδες της ΠΑΕ ΟΦΗ, του Γιούχτα και της Αναγέννησης Ιεράπετρας.

Το πρόγραμμα του τουρνουά (αγώνες 45 λεπτών) είναι:
Ώρα έναρξης 17:00: Γιούχτας-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 18:00: ΠΑΕ ΟΦΗ-Αναγέννηση Ιεράπετρας
Ώρα έναρξης 19:00: Γιούχτας-ΠΑΕ ΟΦΗ

Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» ανακοινώνει ότι φέτος λόγω της ειδικών συνθηκών που έχει επιφέρει η πανδημία COVID-19, η διοργάνωση θα γίνει σύμφωνα με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ισχύει στην Super League και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών για τον φίλαθλο κόσμο.

Οι αποστολές των ομάδων θα εισέλθουν στις εγκαταστάσεις με την σχετική λίστα και τηρώντας όλα τα μέτρα υγειονομικής προστασίας (μάσκες, θερμομέτρηση κλπ).
Το Δ.Σ. του ΑΟ Αρχανών «Γιούχτας» επισημαίνει ότι δεν θα εισέλθει στις εγκαταστάσεις ουδείς άλλος πέραν των εχόντων εργασία στο τουρνουά και πάντα σύμφωνα με τον αριθμό ατόμων που προβλέπει το ισχύον υγειονομικό πρωτόκολλο.