Ετοιμάζεται Βάντο o Aναστόπουλος – «ανάσες» σε Μπουλούτ εν όψει Παναιτωλικού

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

«Ανάσες» αναμένεται να δώσει ο Νίκος Αναστόπουλος στον Ερόλ Μπουλούτ και σύμφωνα με όσα φάνηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας, ο Τούρκος αναμένεται να μείνει εκτός από τον αγώνα με τους Δραμινούς ώστε να είναι έτοιμος 100% για το παιχνίδι του Αγρινίου.

Ο Ερόλ Μπουλούτ προέρχεται από 8 συνεχόμενα παιχνίδια όπου έλειψε μόλις 7 λεπτά (!) και δείχνει παρά τα 36 του χρόνια ότι αποτελεί πρότυπο επαγγελματία ποδοσφαιριστή που δίνει το 100% των δυνάμεων του. Ωστόσο, όπως είναι φυσιολογικό από την στιγμή που ξεκινάει ένα πρόγραμμα – “βουνό” για τον ΟΦΗ, σκοπός του Νίκου Αναστόπουλου είναι να “φρεσκάρει” τους παίκτες του προκειμένου να ανταποκριθούν στην δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

Μια από τις ενέργειες του 53χρονου τεχνικού είναι και η τοποθέτηση του Βάντο στο βασικό σχήμα του αγώνα με την Δόξα Δράμας ώστε ο Βραζιλιάνος να δώσει “ανάσες” στον Μπουλούτ που όλα δείχνουν ότι προετοιμάζεται για το παιχνίδι του Αγρινίου. 

Άλλωστε, ο Βάντο έδειξε στα παιχνίδια που έπαιξε κόντρα σε ΠΑΟ και Αστέρα Τρίπολης ότι είναι σε θέση να βοηθήσει από τώρα ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο 25χρονος Βραζιλιάνος ήταν εκείνος που στην αρχή της σαιζόν πρόβαλε ως το φαβορί για την θέση του βασικού αριστερού μπακ.

Η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με την Δόξα Δράμας θα ολοκληρωθεί το μεσημέρι της Τρίτης.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook