Aποκαλύψεις Τσιφούτη στον Athletic για Διαμαντή: “Με ρώτησε για τον ΟΦΗ και του είπα είσαι τυχερός που πας εκεί”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο παλαίμαχος άσος του ΟΦΗ Γιώργος Τσιφούτης ήταν από τους πρώτους προπονητές του Αποστόλη Διαμαντή και μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν οι δυο τους λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφή του 20χρονου στόπερ.

Ο Σερραίος άσος και σκόρερ του ιστορικού γκολ της πρόκρισης του ΟΦΗ επί της Ατλέτικο Μαδρίτης μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και τον Μανώλη Σαρρή αποκαλύπτοντας τον διάλογο που είχε με τον Αποστόλη Διαμαντή πριν από τρεις ημέρες. Ο Τσιφούτης ήταν προπονητής του 20χρονου στόπερ στις ακαδημίες του Πανσερραϊκού και τον είχε ποδοσφαιριστή από 11 χρονών μέχρι και τα 16 του όπου πήρε μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Όπως αποκάλυψε ο αγαπημένος “Τσίφου” των οπαδών του ΟΦΗ “πριν τρεις ημέρες ήρθε στο γραφείο μου και μου λέει “κόουτς θέλω να σε ρωτήσω κάτι, υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΟΦΗ εσύ τι λες;” Και του απαντώ αμέσως “θα πας στην οικογένεια μου γιατί ο ΟΦΗ είναι η δεύτερη οικογένεια μου και εκεί πέρασα τα καλύτερα χρόνια της καριέρας μου”.

Στην συνέχεια ο Γιώργος Τσιφούτης πρόσθεσε λέγοντας ότι “αυτό που του είπα είναι ότι είσαι πολύ τυχερός που θα πας στον ΟΦΗ και θα φορέσεις την φανέλα αυτής της ομάδας. Αν είχες ελπίδες να παίξεις σε μια ομάδα εκεί που πας έχεις ακόμα μεγαλύτερες. Ο τρόπος που θα δουλέψεις με τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, η συμπεριφορά του κόσμου και όλης της ομάδας είναι κάτι διαφορετικό από την υπόλοιπη Ελλάδα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook