Η μεγάλη μανατζερική “πόρτα” που άνοιξε ο ΟΦΗ με τον Βάτερμαν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Γιάννης Σαμαράς το είχε πει πριν από έναν μήνα: “Στην Ευρώπη τώρα μας μαθαίνουν, τώρα μαθαίνουν το όνομα του ΟΦΗ”. Η προσθήκη του Μπόι Βάτερμαν και ένα από τα μεγαλύτερα γραφεία μάνατζερ στην Ευρώπη.

Ο Ολλανδός τερματοφύλακας του ΟΦΗ εκπροσωπείται από το γραφείο “juzzfootball” που εκπροσωπεί τους περισσότερους παίκτες από τις Κάτω Χώρες (Ολλανδία, Βέλγιο). Πρόκειται για ένα γραφείο μάνατζμεντ που στο πελατολόγιο του βρίσκονται μερικοί από τους πιο γνωστούς παίκτες της Ευρώπης όπως είναι ο πρώην αρχηγός της Τότεναμ Γιαν Βερτόνγκεν που πρόσφατα πήρε μεταγραφή για την Μπενφίκα μετά από μια εξαετία στους Λονδρέζους.

Στο πελατολόγιο της εταιρείας βρίσκεται και ο ο πολύπειρος επιθετικός που αγωνίστηκε για πολλά χρόνια στην Χέρτα Βερολίνου Σάλομον Καλού που πήρε μεταγραφή για την Βραζιλία και την Μποταφόνγκο. Η σημασία μιας τέτοιας συνεργασίας ανάμεσα στον ΟΦΗ και ένα εκ των μεγαλύτερων γραφείων της Ευρώπης θα έχει πολλαπλά οφέλη για το μέλλον αφού συνδυάζεται το όνομα του club με προσεγγίσεις παικτών που υπό άλλες συνθήκες δεν θα είχαν στο μυαλό τους να έρθουν στην Ελλάδα και τον σύλλογο.

Η ίδια η εταιρεία, μέσω του επίσημου λογαριασμού της στο twitter, έδωσε συγχαρητήρια στον Μπόι Βάτερμαν για την μεταγραφή του στον ΟΦΗ και είναι γεγονός πως αυτές οι πόρτες που ανοίγονται στην ομάδα είναι πολύ σημαντικές για το μέλλον.

Ο Γιάννης Σαμαράς το είχε τονίσει με νόημα στην συνέντευξη τύπου που είχε παραχωρήσει λέγοντας μεταξύ των άλλων πως “τώρα μας μαθαίνουν στην Ευρώπη, το όνομα της ομάδας γίνεται ακόμα πιο γνωστό”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook