Έτοιμος ο Νέιρα

Eπιμέλεια:Κώστας Παπαδόπουλος

Ο Αργεντίνος μέσος έβγαλε κανονικά όλη την σημερινή προπόνηση και τέθηκε στην διάθεση του Γιώργου Σίμου για την συνέχεια της προετοιμασίας.

Η ενημέρωση του ΟΦΗ:

Με τον Χουάν Νέιρα να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα, μαζί με τους συμπαίκτες του, ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας μας που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης (27/8) στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας. Ο Αργεντινός άσος δεν είχε την παραμικρή ενόχληση και τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Σίμου για τη συνέχεια της προετοιμασίας.

Σε ότι αφορά στο πρόγραμμα της προπόνησης, έγινε σε δύο γκρουπ. Στο πρώτο συμμετείχαν όσοι είχαν αυξημένο χρόνο συμμετοχής στο φιλικό με τον Παναθηναϊκό, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν αρχικά ασκήσεις κινητικότητας και τεχνικής. Στη συνέχεια συμμετείχαν σε ασκήσεις κατοχής σε μεσαίους χώρους και σε τελειώματα φάσεων.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 19:30 το απόγευμα της Παρασκευής (28/8) στο γήπεδο της Νέας Ερυθραίας, και στη συνέχεια θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον φιλικό αγώνα με τον Ατρόμητο (29/8, 19:00, LIVE Novasports 1 HD).