“Kαρδιοχτύπησε” με Νατσούρα ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Kαρδιοχτύπησε ο ΟΦΗ με Νατσούρα καθώς ο πρώην παίκτης του ΟΦΗ, έχει διαταγή πληρωμής 34.000 ευρώ που του έχουν επιδικαστεί και μάλιστα η πλευρά του παίκτη, ζήτησε την κατάπτωση της εγγυητικής επιστολής που έχει καταθέσει ο ΟΦΗ για την συμμετοχή του στην Σούπερ Λίγκ, ωστόσο το θέμα θεωρείται λήξαν καθώς βρέθηκε λύση.

Το θέμα απασχόλησε σοβαρά τους ανθρώπους του ΟΦΗ, ωστόσο ευτυχώς βρέθηκε άμεσα λύση μετά την επικοινωνία που είχε ο Νίκος Μαχλάς με τον εκπρόσωπο του παίκτη και το θέμα διευθετήθηκε. Ο Νατσούρας θα λάβει τα χρήματα του από τα έσοδα που περιμένει η ΠΑΕ ΟΦΗ από τα τηλεοπτικά και τον ΟΠΑΠ, τα οποία θα εισπραχθούν εντός της εβδομάδας μετά το ξεμπλοκάρισμα από την πλευρά Βατσινά.

Παράλληλα στην ΠΑΕ είναι σε διαπραγμάτευση με την πλευρά των Αγρίτη και Κιάσσου, για να αποσύρουν την κατάσχεση που έχουν κάνει, ώστε να λάβουν και αυτοί ένα μέρος των οφειλομένων προς αυτούς.

Οι άνθρωποι του ΟΦΗ βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις τα τελευταία 24ωρα ώστε να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα – που νέα ανοίγουν συνεχώς βέβαια – και φαίνεται ότι φτάνουν στο τέλος τους, δύο από τις υποθέσεις που ήταν σε εκκρεμότητα. Ο λόγος για τους Κώστα Κιάσσο και Ανέστη Αγρίτη που είχαν προχωρήσει σε προσφυγές καθώς τους οφείλονταν 57.000 ευρώ και 80 χιλιάδες αντίστοιχα.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook