Φορτσάρει στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Στις ειδικές βαθμολογίες ο ΟΦΗ φαίνεται πως φορτσάρει σε όσα παιχνίδια έχει δώσει μέχρι στιγμής  στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ φαίνεται να είναι πιο νωχελικός στο πρώτο

Οι μηχανές δείχνουν να δουλεύουν στο φουλ στον ΟΦΗ στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει η ομάδα, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο.

Στις ειδικές βαθμολογίες  ο ΟΦΗ είναι 5ος  βάση βαθμολογίας στο δεύτερο ημίχρονο και  ανεβάζει ρυθμούς στην επανάληψη κάτι το οποίο μεχρι στιγμής φαίνεται από το γεγονός πως στις ειδικές βαθμολογιες των ημιχρωνν φορτσάρει στην επανάληψη. Αν τα παιχνίδια των “ασπρόμαυρων” ξεκινούσαν στο 46΄ ο ΟΦΗ θα είχε συγκεντρώσει 16 βαθμούς μέχρι στιγμής.

Αντίθετα ο ΟΦΗ ξεκινάει υποτονικά τα παιχνίδια του βλάση των ειδικών βαθμολογιών. Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου είναι από τις τελευταίες καθώς αν τα παιχνίδια τελείωναν στο 45΄ ο ΟΦΗ θα είχε συγκεντρώσει 11 βαθμούς. κάτι το οποίο είναι η 5η χειρότερη επίδοση στο πρωτάθλημα.

Το γεγονός πως ο ΟΦΗ φορτσάρει στο δεύτερο ημίχρονο φάνηκε αν μη τι άλλο στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου ήταν ισοπεδοτικός.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook