Αναστόπουλος: “Σημαντική νίκη που μας βοηθάει βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια”

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ικανοποιημένος από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς που πήρε ο ΟΦΗ έμεινε ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος ευχαρίστησε τον κόσμο της ομάδας που βρέθηκε στο “Καυτατζόγλειο”.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Αναστόπουλος στην συνέντευξη τύπου

Ήταν μια σημαντική και δύσκολη νίκη. Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη γιατί θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά για τη συνέχεια. Κοιτάμε τώρα το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και συγκεντρώνουμε εκεί την προσοχή μας.Πιστεύω η σημερινή νίκη ήταν δίκαιη που θα μας βοηθήσει στην συνέχεια. Δεν θέλω να στέκομαι στην διαιτησία, όμως το πέναλτι που δεν μας δόθηκε, το δεύτερο ήταν σε λίγα παιχνίδια. Εγώ δεν μιλάω για τη διαιτησία όμως πρέπει να αναφερθώ σε αυτή δυστυχώς. Ίσως βλέπαμε άλλο ματς αν δινόταν το πέναλτι και έμενε με 10 η Δόξα. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους που παρά τις κακές καιρικές συνθήκες ήταν μαζί μας και πιστεύω να τους το ανταποδώσαμε.

Ερωτηθείς για τον τραυματισμό του Παπουλή, ο Νίκος Αναστόπουλος είπε:

Ο Παπουλής είχε ένα τράβηγμα στο δικέφαλο και θα δούμε την κατάσταση του και αν θα τον έχουμε την Κυριακή μαζί μας

Για την κόκκινη κάρτα στον Τζόρντι Λόπεζ σχολίασε…

Δεν υπέπεσε στην αντίληψη μου, είχε σώματα μπροστά και δεν έχω άποψη.

Ερωτηθείς για το αν στον ΟΦΗ κάνουν όνειρα Ευρώπης είπε:

 Είναι απαγορευτική λέξη για εμάς. Μετά τη νίκη με την Τρίπολη είπαμε πως έχουμε στόχο να πάμε όσο πιο ψηλά μπορούμε και όσο πιο γρήγορα γίνεται .Είναι απαγορευτική η λέξη Ευρώπη για εμάς. Όνειρα που δεν μπορούμε να τα πραγματοποιήσουμε δεν περνάνε από το μυαλό μας.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook