Μέσα ο Νέιρα για την πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και τέθηκε στην διάθεση του Σίμου για το ματς του Σαββάτου.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Με προπόνηση που έγινε στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο το απόγευμα της Δευτέρας (7/9), άρχισε η προετοιμασία της ομάδας μας, για τον εντός έδρας αγώνα της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Super League, με τον Παναιτωλικό (12/9).

Κανονικά προπονήθηκε ο Juan Neira, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο υποκνημίδιο, όπως και ο Πασχάλης Στάικος, που αισθάνθηκε κοιλιακό άλγος κατά τη διάρκεια του φιλικού αγώνα με τον Εργοτέλη.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Βασίλης Σηφάκης, ο οποίος έκανε πρόγραμμα ενδυνάμωσης λόγω ενός μικρού χτυπήματος που υπέστη στο μετατάρσιο του δεξιού ποδιού στον φιλικό αγώνα της Κ19 με τον ΑΟΑΝ.

Μέρος του κανονικού προγράμματος ακολούθησε ο Felipe Souza, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Από την προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς, Vahid Selimovic και Απόστολος Διαμαντής.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, στις οποίες συμμετείχαν όλοι οι ποδοσφαιριστές. Όσοι αγωνίστηκαν στο φιλικό παιχνίδι του Σαββάτου (5/9) με τον Εργοτέλη, έκαναν ασκήσεις τεχνικής και έπαιξαν ποδοβόλεϊ. Το πρόγραμμα για τους υπόλοιπους περιελάμβανε άσκηση τεχνικής, άσκηση μεταβιβάσεων και παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους.

Για αύριο, Τρίτη (8/9), έχει προγραμματιστεί διπλή προπόνηση. Η πρωϊνή θα διεξαχθεί με τους ποδοσφαιριστές να χωρίζονται σε δυο γκρουπ (08:30 & 09:30), ενώ η απογευματινή προπόνηση θα γίνει στις 18:00.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook