Τσέφεριν: «Δεν είναι όλα φυσιολογικά, αλλά σύντομα θα είναι»

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Ο πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσεφερίν, μιλώντας στην 24η γενική συνέλευση της ECA (European Club Association/ευρωπαϊκής ένωσης συλλόγων) επανέλαβε ότι ο αγώνας του UEFA Super Cup (24/9) θα αποτελέσει τεστ για το μέλλον.

«Δεν είναι όλα φυσιολογικά, αλλά σύντομα θα είναι. Πριν από έξι μήνες όλα σταμάτησαν, αλλά τώρα είμαστε εδώ. Πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι, το ποδόσφαιρο είναι δυνατό. Το Super Cup της Βουδαπέστης, θα είναι ένα πιλοτικό τεστ που θα μας βοηθήσει να καταλάβουμε τι μπορούμε να κάνουμε», είπε μεταξύ άλλων ο Τσεφερίν από το βήμα της γενικής συνέλευσης της ECA, που αριθμεί 246 μέλη, μεταξύ των οποίων η ΑΕΚ, ο Αστέρας Τρίπολης, ο Ατρόμητος, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός.

Όπως είναι γνωστό, το ευρωπαϊκό Super Cup μεταξύ Σεβίλλης και Μπάγερν Μονάχου, που είναι προγραμματισμένο για τις 24 Σεπτεμβρίου στη «Puskas Arena» της Βουδαπέστης, θα διεξαχθεί με παρουσία φιλάθλων, που αντιπροσωπεύουν το 30% της χωρητικότητας του γηπέδου (67.215) με 3.000 εισιτήρια διαθέσιμα για φιλάθλους καθεμιάς από τις δύο φιναλίστ.

Να σημειωθεί, πάντως, ότι εξακολουθεί να υπάρχει προβληματισμός σχετικά με τα περιοριστικά μέτρα, που έχει λάβει η Ουγγαρία στα σύνορα της.