Αποθέωση Σελίμοβιτς για τις εμφανίσεις του στο Nations League

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η ιστοσελίδα tageblatt.lu αποθεώνει τον στόπερ του ΟΦΗ για τις εμφανίσεις του κόντρα σε Αζερμπαϊτζάν, Μαυροβούνιο με την φανέλα της εθνικής ομάδας του Λουξεμβούργου.

Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις του στα δύο παιχνίδια της εθνικής ομάδας της πατρίδας του για το Nations League και η μεγαλύτερη ιστοσελίδα του Λουξεμβούργου αποθεώνει τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό για τις εμφανίσεις του. Είναι γεγονός ότι ο κεντρικός αμυντικός του ΟΦΗ έχει ξεκινήσει την χρονιά με πολύ δυναμικό τρόπο αφήνοντας άκρως θετικές εντυπώσεις από τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του στα φιλικά παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Στα δύο παιχνίδια του Λουξεμβούργου ήταν από τους κορυφαίους παίκτες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και όπως δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Λουκ Χολτζ μετά τη νίκη επί του Αζερμπαϊτζάν: “Ο Βαχίντ Σελίμοβιτς είναι άλλος ένας νικητής των τελευταίων δέκα ημερών. Ο αμυντικός του ΟΦΗ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου και τις δύο φορές. Αν συνεχίσει έτσι, θα είναι δύσκολο να φανταστεί κάποιος ότι η ενδεκάδα θα ξεκινάει χωρίς αυτόν”.

Στην συνέχεια, όπως σχολιάζει η ιστοσελίδα: “Τρεις ημέρες μετά ο Σελίμοβιτς δεν έχασε καμία μονομαχία στο παιχνίδι με το Μαυροβούνιο και δεν έγινε καθόλου αντιληπτή η απουσία του Maxime Chanot λόγω της εξαιρετικής απόδοσης του 23χρονου. Εάν ο Σελίμοβιτς συνεχίσει με αυτές τις εμφανίσεις, πιθανότατα δεν θα μείνει για πολύ στο ελληνικό νησί. Και ήδη έχει κερδίσει έναν σημαντικό ρόλο στο Λουξεμβούργο”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook