Θέμα: Ο ΟΦΗ φτιάχνει την ομάδα της επόμενης 4ετίας

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο ΟΦΗ πλέον, με ελάχιστες εξαιρέσεις, δεν κάνει μονοετή ή διετή συμβόλαια και στοχεύει στην δημιουργία της ομάδας με επόμενο στόχο το 2024.

Η είδηση της παραμονής του Μιγκέλ Μεγιάδο δεν αφορά μόνο την παραμονή του στο ρόστερ του ΟΦΗ αλλά ότι υπέγραψε μέχρι το 2024. Ο Αργεντινός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων και στο φετινό καλοκαίρι οι επεκτάσεις και οι μεταγραφές δείχνουν την δημιουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος με ορίζοντα την επόμενη τριετία και τετραετία.

Είναι χαρακτηριστικό πως πλέον και μέχρι τώρα οι μοναδικοί παίκτες που δεσμεύονται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2021 είναι οι Ναμπί, Νέιρα, Γιαννούλης, Σακόρ, Βαζ.

Της μεταγραφής του Μεγιάδο και της υπογραφής του συμβολαίου μέχρι το 2024 προηγήθηκαν εκείνες των Ουές, Διαμαντή, Γκαργκαλατζίδη, Γρίβα που υπέγραψαν μέχρι εκείνη την χρονιά.

Μέχρι το 2023, μετά και τις επεκτάσεις που έγιναν το καλοκαίρι, συμβόλαιο έχουν οι Δημήτρης Σωτηρίου, Νίκος Μαρινάκης, Νίκος Κοροβέσης, Ραχμάν Ουές, Πραξιτέλης Βούρος, Βαχίντ Σελίμοβιτς, Αποστόλης Διαμαντής, Πασχάλης Στάικος, Μιγκέλ Μεγιάδο, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Βαγγέλης Νοικοκυράκης, Δημήτρης Σωτηρίου ενώ μέχρι το 2022 έχει συμβόλαιο ο Ζοάο Φιγκεϊρέντο και ο Μπόι Βάτερμαν.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook