Man to man με τους παίκτες του ΟΦΗ

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Διαβάστε την ατομική κριτική κάθε παίκτη του ΟΦΗ στο ματς με την Παναιτωλικό.

Βάτερμαν
Ο Ολλανδός τερματοφύλακας δεν αντιμετώπισε προβλήματα, έδειξε κάποια δείγματα γραφής με την μπάλα στα πόδια και γενικά δεν είχε πολύ δουλειά.

Μαρινάκης
Δεν βοήθησε επιθετικά, αμυντικά με Βάντερσον που δεν είχε ανεβάσματα δεν τον άφησε να πλαγιοκοπήσει την άμυνα του ΟΦΗ.

Κοροβέσης
Επιθετικά δεν πρόσφερε. Αμυντικά αντιμετώπισε αρκετά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο με τον Παναιτωλικό να κεντράρει στην αριστερή πλευρά. Επιθετικά δεν απείλησε σχεδόν καθόλου.

Βούρος
Από τους κορυφαίους παίκτες του ΟΦΗ μέχρι και την φάση του πέναλτι που ήταν άτυχος. Στο δεύτερο είχε εκνευριστεί και φάνηκε ξεκάθαρα από κάποιες φάσεις που πήγε κάπως άγαρμπα. Ορθά τον έβγαλε ο Σίμος γιατί κινδύνευε με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Γιαννούλης
Αμυντικά δεν αντιμετώπισε προβλήματα και γενικά είχε καλή συνεργασία με Βούρο, Μαρινάκη.

Σακόρ
Ξεκίνησε καλά το παιχνίδι όμως μετά το 25′ έπεσε η απόδοση του με πολλά ατομικά λάθη.

Στάικος
Παρέμεινε στο παιχνίδι και έδειξε πως είναι σε καλύτερη μοίρα από τους υπόλοιπους κεντρικούς χαφ του ΟΦΗ. Είχε ρυθμό στο παιχνίδι του και μετά την είσοδο του Νέιρα ανέβασε την απόδοση του.

Ναμπί
Κάκιστος σε ακόμα ένα ματς. Διάθεση είχε, δεν είχε έμπνευση όμως. Δικαιολογημένα έγινε αλλαγή αφού στο πρώτο ημίχρονο δεν έδωσε τίποτα στο δημιουργικό κομμάτι.

Σαρδινέρο
Ήταν ορεξάτος, κινητικός αλλά ο ΟΦΗ δεν πήρε τίποτα από εκείνον. Δεν έβγαλε φάσεις σε επιθέσεις ένας εναντίον ενός και σαν εξτρέμ δεν έδωσε στην επίθεση του ΟΦΗ το κάτι παραπάνω.

Βαζ
Ο μεγάλος άτυχος του ΟΦΗ ήταν καλός στην μεγαλύτερη διάρκεια, ιδιαίτερα κινητικός και δίνει την ασίστ στο γκολ του Νέιρα. Δυστυχώς η ατυχία του χτύπησε την πόρτα και θα χάσει το μεγαλύτερο μέρος του πρωταθλήματος.

Φιγκεϊρέντο
Ήταν αποκομμένος σε όλο το ματς από τις υπόλοιπες γραμμες του ΟΦΗ. Στο πρώτο ημίχρονο μια φάση βγήκε από εκείνον λόγω της ευστροφίας του και τίποτα άλλο.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Μεγιάδο
Μπήκε μέσα, πήρε τον έλεγχο του κέντρου και βοήθησε στην βελτίωση της εικόνας του ΟΦΗ δείχνοντας πόσο απαραίτητος είναι στην μεσαία γραμμή.

Νέιρα
Δεν είναι ότι βάζει το γκολ της ισοφάρισης, είναι ότι με την είσοδο του αλλάζει τελείως τον ΟΦΗ. Είναι ότι εκείνος ομορφαίνει το παιχνιδι με την ένταση του, την απόλυτη επιθετικότητα που βγάζει στο γήπεδο με συνεχόμενες πάσες προς τον άξονα φτιάχνοντας εντελώς το παιχνίδι της ομάδας.

Ουες
Ήταν πιο απειλητικός από τον Μαρινάκη και η άμυνα του Παναιτωλικού τον αισθάνθηκε περισσότερο.

Γρίβας
Έπαιξε ως αριστερό χαφ αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία του Παναιτωλικού.

Γκαργκαλατζίδης
Έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης δίχως να απειλήσει τον Καρασαλίδη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook