“Φωνάζει” οτι θέλει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση

Eπιμέλεια:Μανώλης Θέμελης

Ο ΟΦΗ θέλει δουλειά και μεταγραφές, κάτι που φάνηκε με το… καλημέρα στο Πρωτάθλημα και ενώ τα καμπανάκια είχαν ηχήσει από τα φιλικά ματς.

Με… γκέλα ξεκίνησε ο ΟΦΗ το πρωτάθλημα, παραχωρώντας ισοπαλία (1-1) στον Παναιτωλικό στο Ηράκλειο.

Η Κρητική ομάδα δεν κατάφερε να πάρει το… τρίποντο κόντρα σε μία ομάδα από το κάτω μισό του περυσινού πίνακα, σε ένα από τα ματς όπου η νίκη ήταν εκ των ων ουκ άνευ.

Συνεπώς στο Κυριακάτικο (20/9, 18.15) ματς στην Λαμία θα πρέπει να.. ρεφάρει.

Οι εμφανίσεις (και όχι τόσο τα αποτελέσματα, που περνάνε σε δεύτερο πλάνο) στα φιλικά είχαν σημάνει καμπάνες για τον ΟΦΗ και δυστυχώς επαληθεύτηκαν και στα επίσημα. “Θύμισε” κάτι από τον ράθυμο ΟΦΗ των πλέϊ οφ. 

H ομάδα “φωνάζει” οτι θέλει περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αφού έχει χρόνο να κάνει και άλλες μεταγραφές  αν και όσο καθυετσρεί θα καθυστερήσει και το “δέσιμο”, αλλά και οτι θέλει δουλειά ακόμα, κάτι βέβαια αναμενόμενο αν αναλογιστούμε την ιδιαίτερη και βραχύβια προετοιμασία που έκανε φέτος

Και μέσα σε όλα αυτά ήρθε και ο σοβαρός τραυματισμός του Ρικάρντο Βαζ στο ματς της πρεμιέρας, που έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο.

Τώρα, το μυαλό βρίσκεται στο Ευρωπαϊκό ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20.00), χωρίς να σημαίνει οτι σε ενδεχόμενη πρόκριση θα πρέπει ο ΟΦΗ να κρύψει κάτω από το… χαλάκι τις φανερές αδυναμίες του.