Κάλαϊτζιτς: “Είμαστε η καλύτερη ομάδα”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μίλησε στον Athletic Radio 104,2 και αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα εξέφρασε την αισιοδοξία του για τον στόχο της ανόδου. Ο Σέρβος αμυντικός μέσος βρίσκεται στο Ηράκλειο 1,5 χρόνο και αποτελεί ένα από τα πιο αγαπημένα παιδιά των φιλάθλων του ΟΦΗ. Και όπως είπε ο ίδιος μιλώντας στον Athletic Radio 104,2 «είμαι 1,5 χρόνο στην ομάδα όμως αγαπάω πολύ τον ΟΦΗ και τον κόσμο. Είναι ο καλύτερος κόσμος στην Ελλάδα και μας έχει στηρίξει πάρα πολύ».
Αναλυτικά όσα δήλωσε στον Athletic Radio 104,2 o Zέλικο Κάλαϊτζιτς

Για την στήριξη των παικτών προς την ομάδα: «Εμείς είμαστε πάντα εδώ για να στηρίξουμε την ομάδα μας. Σκεφτόμαστε να μην χάσουμε τα λεφτά μας όμως θέλουμε να προσπαθήσουμε όλοι ώστε να πετύχουμε τον στόχο μας».

Για το κλίμα που επικρατεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα: «Όλοι οι ποδοσφαιριστές στην ομάδα είναι πολύ καλά παιδιά. Αυτό είναι πολύ σημαντικό γιατί μέσα στα αποδυτήρια υπάρχει πολύ καλή ατμόσφαιρα. Είπαμε μέσα στην ομάδα ότι πρέπει να προσπαθήσουμε για τον στόχο μας γιατί όλον τον χρόνο έχουμε παλέψει για αυτό».

Για τον στόχο της ανόδου: «Εγώ πιστεύω στην άνοδο. Έχουν μείνει τρία παιχνίδια ακόμα όμως ακόμα και αν δεν πάρουμε την απευθείας άνοδο, τότε θα ανέβουμε μέσω των πλέι – οφ. Είμαστε η καλύτερη ομάδα και παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο. Περιμένουμε τον Παναιτωλικό να κάνει μια γκέλα και αν γίνει αυτό τότε θα πάρουμε την απευθείας άνοδο».

Για την εικόνα που παρουσιάζει ο ΟΦΗ: «Στα τελευταία παιχνίδια παίζουμε το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Β’ Εθνική και σίγουρα είμαστε σε καλή κατάσταση. Αυτός είναι ο λόγος που με κάνει να πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τα τρία επόμενα παιχνίδια».

Για τον εαυτό του: «Μέχρι το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει όμως εγώ θέλω να μείνω στην ομάδα και την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook