Χουάν Νέιρα: Ο απόλυτος ρυθμιστής του αγώνα με τον Απόλλωνα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Αργεντινός “μαέστρος” είναι ο παίκτης που θα παίξει καταλυτικό ρόλο στο μεγάλο παιχνίδι της Πέμπτης.

Όλος ο ΟΦΗ μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και όπως αποδείχθηκε περίτρανα και το περασμένο Σάββατο, ο Χουάν Νέιρα αναμένεται να τραβήξει το κάρο από την λάσπη. Ο Αργεντινός παρότι ήταν τραυματίας το προηγούμενο χρονικό διάστημα και παρότι έκανε ελάχιστες προπονήσεις μέσα στο τελευταίο 15νθημερο μπήκε στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό και άλλαξε εντελώς την εικόνα του ΟΦΗ.

Η σημασία της παρουσίας του Χουάν Νέιρα σε ένα παιχνίδι που δεν αποκλείεται να είναι κλειστό καθώς η πρόκριση θα κριθεί μέσα σε 90 λεπτά είναι τόσο μεγάλη και ο λόγος που δεν ξεκίνησε βασικός ήταν ο τραυματισμός που τον άφησε εκτός το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Η επίδραση του Αργεντινού στο παιχνίδι του ΟΦΗ αλλά κυρίως στον τρόπο που επιτίθεται η ομάδα είναι μεγαλύτερη και από εκείνη που έχει ο Μεγιάδο. Και ο λόγος είναι πως ο Χουάν Νέιρα είναι παίκτης που δεν θα μείνει μόνο στο μισό τερέν του γηπέδου αλλά θα φτάσει μέχρι και έξω από την περιοχή του ΟΦΗ προκειμένου να πάρει μπάλα, να συμμαζέψει το παιχνίδι της ομάδας και παράλληλα να το οργανώσει.

Δεν είναι καθόλου τυχαίο πως σε αυτά τα δύο χρόνια που αγωνίζεται στον ΟΦΗ έχει πετύχει να αντεπεξέλθει με απόλυτη επιτυχία στις θέσεις “6”, “8”, “10” με αποτέλεσμα να είναι ο αναμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας. Στο παιχνίδι της Πέμπτης θα πέσει μεγάλο βάρος σε εκείνον και αυτό είναι κάτι που το γνωρίζει. Η δική του παρουσία θα αποτελέσει τον απόλυτο ρυθμιστή του ρυθμού του παιχνιδιού και το πως θα μπορέσει ο ΟΦΗ να γίνει δημιουργικός και απειλητικός προς την περιοχή του Απόλλωνα. Ο ΟΦΗ με τον Χουάν Νέιρα στην ενδεκάδα του είναι άλλη ομάδα και δεν είναι μόνο τα αγωνιστικά χαρίσματα που διαθέτει αλλά και το ότι είναι παίκτης προσωπικότητα που συμπαρασύρει τους συμπαίκτες του σε έναν εντελώς διαφορετικό ρυθμό.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook