Οι συμβουλές του Αναστόπουλου στον Άρη

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Το δρόμο προς τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης για τον Άρη έδειξε ο Νίκος Αναστόπουλος με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα pressaris.gr, με δεδομένο ότι ο ΟΦΗ έχει αντιμετωπίσει και τις δυο ομάδες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Ο τεχνικός των κρητικών τόνισε πως αγωνίστηκαν με την μπάλα κάτω και με γρήγορους αιφνιδιασμούς.

«Η Τρίπολη είναι μια ομάδα που αν την παίξεις στον αέρα θα έχεις πρόβλημα, επειδή διαθέτει υψηλόσωμους ποδοσφαιριστές. Εμείς αγωνιστήκαμε με την μπάλα κάτω και βγάλαμε γρήγορους αιφνιδιασμούς. Επιπλέον ήμασταν πολύ σωστά στημένοι, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε με δύο φάσεις κι έτσι πήραμε το παιχνίδι. Δουλέψαμε σκληρά με τους παίκτες μου ώστε να είναι έτοιμοι 100% για να μπορέσουν να “χτυπήσουν” το παιχνίδι.

Δεν είναι εύκολη ομάδα ο Αστέρας, αυτό να το ξεκαθαρίσουμε, έτσι», ανέφερε ο Αναστόπουλος για να σταθεί και στη βελτίωση του Άρη. «Ο Άρης όπως είδα με τον Παναθηναϊκό έχει βελτιωθεί πάρα πολύ, έδειξε στοιχεία που δεν τα είχε σε άλλα παιχνίδια και όπως είπα και στο μεταξύ μας παιχνίδι, ο Άρης είναι πάντα Άρης. Όταν παίζει αυτή η ομάδα συγκεντρωμένα μπορεί να κερδίσει τον κάθε αντίπαλο».

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook