Τα νέα μέτρα εξαφανίζουν τις ελπίδες για κόσμο στα γήπεδα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Η Κυβέρνηση ανακοίνωσε νέα μέτρα στον νομό Αττικής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τα οποία θα ισχύσουν για δύο εβδομάδες ενώ παρατείνονται και στο Ηράκλειο.

Οι ανακοινώσεις Χαρδαλιά με την επιβολή περιοριστικών μέτρων στο νομό Αττικής σε συνδυασμό με το γεγονός ότι παρατείνονται στο νομό Ηρακλείου, πλέον εξαφανίζουν τις ελπίδες για την παρουσία φιλάθλων στα ελληνικά γήπεδα.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, η Κυβέρνηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Τρίτης (15/09) νέα μέτρα που θα εφαρμοστούν από την Τετάρτη (16/09) και για δύο εβδομάδες, ώστε να αντιμετωπιστεί η κατάσταση. Μεταξύ αυτών, σημειώνεται πως αναστέλλονται τα υπαίθρια θεάματα, οι συναυλίες και παρεμφερείς πολιτιστικές – ψυχαγωγικές εκδηλώσεις αλλά και η λειτουργία κέντρων διασκέδασης, ενώ θα γίνεται χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους.

Υπενθυμίζουμε πως το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχε αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι υπήρχαν πιθανότητες για να δούμε κόσμο στα ελληνικά γήπεδα από την τρίτη αγωνιστική και μετά. Πλέον μετά και τις σημερινές ανακοινώσεις του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, δεν γίνεται καν κουβέντα για να ανοίξουν τα ελληνικά γήπεδα.