Προπόνηση με την αύρα του “Γεντί Κουλέ” και πανέτοιμος για τον Απόλλωνα!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Με προπόνηση που έγινε το βράδυ της Τρίτης στο “Γεντί Κουλέ” συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΟΦΗ για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού (17/9, 20:00), στο πλαίσιο του 2ου προκριματικού γύρου του Europa League.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ

Ο Γιώργος Σουρνάκης δεν συμμετείχε στην προπόνηση λόγω ίωσης, όπως και ο Ricardo Vaz, ο οποίος αύριο (16/9) αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο δεξί γόνατο, για την αποκατάσταση της ρήξης πρόσθιου χιαστού.

Ο Felipe Souza συμμετείχε για μια ακόμη ημέρα σε μέρος της προπόνησης, ενώ ο Κοσμάς Τσιλιανίδης έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η σημερινή προπόνηση ήταν δομημένη γύρω από ασκήσεις κινητικότητας, παιχνίδι κατοχής σε μικρούς χώρους και ασκήσεις με τελειώματα.

Επόμενη προπόνηση έχει προγραμματιστεί για αύριο, Τετάρτη (16/9), στις 18:00 στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο και θα είναι ανοικτή, για τα πρώτα 15 λεπτά, για τους εκπροσώπους του τύπου.

Μετά το τέλος της προπόνησης θα ανακοινωθούν τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook