Αναγνωρίζονται από την ΠΑΕ ως λέσχη οι SNAKES

Eπιμέλεια:Gentikoule.gr

Μετά από ενέργειες τις ΠΑΕ ΟΦΗ και τις συζητήσεις που υπήρξαν με την αστυνομία βρέθηκε μια προσωρινή λύση με το σύνδεσμο φιλάθλων του ΟΦΗ “SNAKES”

Με έγγραφο της η Α.Δ. Ηρακλείου είχε αποστείλει στο Δ.Σ. των «SNAKES» ένα έγγραφο με το οποίο τους ενημέρωνε ότι θα πρέπει να αναγνωριστούν από την ΠΑΕ ΟΦΗ ως λέσχη σύμφωνα με τον νέο νόμο για τους συνδέσμους, αλλιώς θα πρέπει ο σύνδεσμος να κλείσει.

Ο Αντώνης Κουτάντος που είναι υπεύθυνος για το κομμάτι των φιλάθλων έκανε ότι περνούσε από το χέρι του ώστε να μην υπάρξει κάποιο πρόβλημα και μετά από επικοινωνία που είχε με τον υπεύθυνο της αστυνομίας για τα θέματα των συνδέσμων  αποφασίστηκε να δοθεί μία παράταση  στην λειτουργία των “SNAKES”  μέχρι το τέλος του μήνα. Η ΠΑΕ έχει αποφασίσει να αναγνωρίσει τους συνδέσμους ως λέσχες και να έχει ένα μεγάλο μερίδιο ευθύνης για τον τρόπο λειτουργίας τους κάτι το οποίο αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος του μήνα καθώς ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα λειτουργίας.

 

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook