Πάει και για άλλον επιθετικό μετά τον Γιάννου

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά την απόκτηση του 30χρονου επιθετικού ο ΟΦΗ φουλάρει για την απόκτηση ενός ακόμα επιθετικού για να καλυφθεί το κενό του Φιγκεϊρέντο.

Η αποχώρηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο επισπεύδει τις διαδικασίες για την απόκτηση ενός ακόμα φορ καθώς η κίνηση Γιάννου είναι ανεξάρτητη από την μεταγραφή του Βραζιλιάνου καθώς σκοπός και στόχος ήταν να αποκτηθεί ένας ακόμα ποδοσφαιριστής σε αυτήν την θέση. Ωστόσο μετά την αποχώρηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο, ο ΟΦΗ κινείται για την απόκτηση ενός ακόμα παίκτη προκειμένου να ενισχύσει την γραμμή κρούσης της ομάδας με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ο εκλεκτός έχει βρεθεί ήδη.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι Έλληνας δίχως να έχει διαρρεύσει τίποτα απολύτως για την περίπτωση του και παράλληλα στον ΟΦΗ κινούνται ιδιαίτερα θερμά το τελευταίο 24ωρο προκειμένου να μην χαθεί άλλος χρόνος. Η περίπτωση απόκτησης του Απόστολου Γιάννου δεν συνδέεται με αυτήν την υπόθεση και στον ΟΦΗ την εξετάζουν με πολύ μεγάλη σοβαρότητα τις τελευταίες ημέρες, πριν ακόμα από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού καθώς είχαν δρομολογηθεί οι εξελίξεις για την παραχώρηση του Ζοάο Φιγκεϊρέντο.