Ο Σεμέντο θέλει να γυρίσει, ο ΟΦΗ κλείνει τα κενά του δίχως αυτόν

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρει πως ο Λισάντρο Σεμέντο θέλει να επιστρέψει στον ΟΦΗ που ωστόσο προχωράει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό δίχως εκείνον στα πλάνα του.

Ο Γιώργος Σίμος παραμονές του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού είχε βάλει τέλος στην υπόθεση παραμονής του Σεμέντο λέγοντας πως δεν θα βρίσκεται στο ρόστερ του ΟΦΗ της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Λίγες ημέρες μετά, δημοσίευμα από την Ολλανδία αναφέρει πως ο 26χρονος εξτρέμ θέλει να επιστρέψει στο Ηράκλειο και να παραμείνει στον ΟΦΗ. Λίγο μετά το τέλος του αγώνα με την Χέρενφέιν και την εντός έδρας ήττα με 3-1 για την Φορτούνα Σιτάρντ, η ιστοσελίδα limburger.nl αναφέρει για τον Σεμέντο και μάλιστα στον τίτλο του κειμένου: “Ο σταρ της Φορτούνα Σιτάρντ Λισάντρο Σεμέντο: Το σώμα στο Σιτάρντ, η καρδιά στην Κρήτη”.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως “ο Λισάντρο Σεμέντο επέστρεψε στην Φορτούνα αλλά ο ίδιος θέλει να παρατείνει την παρουσία του στην Κρήτη” και υπάρχουν δηλώσεις του 26χρονου εξτρέμ που τονίζει πως “το μυαλό μου πρέπει να είναι στην Φορτούνα”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook