Το deal του ΟΦΗ με τον Λυμπεράκη: Τον “δένει” μέχρι το 2024!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο Οδυσσέας Λυμπεράκης αναμένεται στο Ηράκλειο μέσα στην εβδομάδα προκειμένου να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας τεσσάρων χρόνων.

Η μεταγραφή του 22χρονου ποδοσφαιριστή μπαίνει στην τελική ευθεία καθώς απομένει το τυπικό της υπόθεσης ώστε να μείνει ελεύθερος από τον Πανιώνιο. ΟΦΗ και Λυμπεράκης τα έχουν βρει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια με την ομάδα να κάνει δικό της έναν ποδοσφαιριστή που θεωρείται το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου κάνοντας θραύση την προηγούμενη σεζόν με τους Νεοσμυρνιώτες όταν και βρέθηκε στον Πανιώνιο από την Καβάλα της Γ’ Εθνικής.

Ο ΟΦΗ κατάφερε να έρθει σε συμφωνία με τον Λυμπεράκη εδώ και αρκετό καιρό προλαβαίνοντας στην γωνία αρκετές ομάδες που είχαν εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον 22χρονο μπακ με αποτέλεσμα να “κλειδώσει” η μετακίνηση του στο Ηράκλειο ενώ σημαντικό ρόλο στην απόφαση του νεαρού ποδοσφαιριστή έπαιξε και το γεγονός πως έρχεται σε έναν σύλλογο που στηρίζει έμπρακτα τους Έλληνες ποδοσφαιριστές δίνοντας τους χρόνο συμμετοχής και εμπιστοσύνη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Λυμπεράκης πρόκειται να υπογράψει μέχρι το 2024 με τον ΟΦΗ να δένει για τα επόμενα τέσσερα χρόνια έναν ποδοσφαιριστή που βρίσκεται σε ανοδική πορεία ενώ υπενθυμίζουμε πως μέσα στην χρονιά τον είχε παρακολουθήσει και η Βίλεμ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook