Ανυφαντάκης: “Ο Λυμπεράκης αντέχει στην πίεση, μπορεί να αντέξει σε εκείνη ενός μεγάλου ΟΦΗ”

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Ο προπονητής της Καβάλας Κώστας Ανυφαντάκης μίλησε στον Αthletic Radio 104,2 για την επικείμενη απόκτηση του Οδυσσέα Λυμπεράκη και εξέφρασε την πίστη του πως μπορεί να πετύχει στον ΟΦΗ.

O Ρεθυμνιώτης τεχνικός είχε ποδοσφαιριστή τον Λυμπεράκη στην ομάδα της Καβάλας σε ηλικία 18 χρονών και ήταν ο προπονητής που τον καθιέρωσε στην ομάδα της Μακεδονίας πριν εκείνος, μετά από έναν χρόνο, πάρει μεταγραφή για τον Πανιώνιο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Ανυφαντάκης στον Αthletic Radio 104,2 και το Νίκο Μαρκάκη

Για τον Οδυσσέα Λυμπεράκη: “Είναι ένα παιδί που το 2017 όταν και ήμουν στην Καβάλα το πήραμε από τα τοπικά πρωταθλήματα, σαν αξιολόγηση όλου του πακέτου, γιατί είναι ένα δυνατό παιδί με ισχυρή θέληση, φυσικής δύναμης που βελτιώνεται συνεχώς. Είναι ένα παιδί που επιβραβεύεται για την σκληρή δουλειά που έχει κάνει και αυτό που πρέπει να προσέξει είναι να προσαρμοστεί στον τρόπο παιχνιδιού του ΟΦΗ που είναι διαφορετικός από αυτόν του Πανιωνίου”.

Για τα πλεονεκτήματα του: “Ήρθε στην Καβάλα από τα τοπικά πρωταθλήματα της Καβάλας, είχε αδυναμίες αλλά η θέληση του και η ικανότητα του είχε ως αποτέλεσμα την μεγάλη βελτίωση του. Έχει την ικανότητα να ανεβοκατεβαίνει όλη την πλευρά, με την μπάλα στα πόδια μπορεί να υπηρετήσει αυτό που θέλει ο ΟΦΗ και είναι μια καλή επιλογή για το προφίλ της ομάδας. Έχει την ικανότητα να ανταποκριθεί σε πολλούς σχηματισμούς, έχει μεγάλες δυνάμεις και με την δύναμη και την φυσική κατάσταση του να είναι σε πρώτο ρόλο. Είναι ένα παιδί που τα χαρακτηριστικά του έδειχναν ότι είναι μια πολύ αξιόλογη περίπτωση και έπαιξε και με επιτυχία στην Σούπερ Λιγκ 1. Ξέρει που πάει γιατί ο ΟΦΗ έγινε ξανά μεγάλος και είναι παιδί που αντέχει στην πίεση μιας μεγάλης ομάδας”.

Για την παρουσία του στον Πανιώνιο: “Ο Οδυσσέας είναι ένα παιδί που θα βοηθήσει τον ΟΦΗ, έρχεται σε μια ομάδα που κυριαρχεί μέσα στο γήπεδο. Θα έχει μεγαλύτερο πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ στον Πανιώνιο που παρακολουθούσα το παιχνίδι του ήταν στηριγμένο στην αμυντική διάταξη και στην μετάβαση”.

Για την τρίτη θητεία του στην Καβάλα: “Είναι μια ομάδα με πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον και με ανθρώπους που αγαπούν την ομάδα και φαίνεται πως υπάρχει ένα δέσιμο μεταξύ μας”.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook