Έκλεισε με τα εξτρέμ, πάει για τα τελικά χτυπήματα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Μετά και την απόκτηση του Φάμπιο Στάρτζεον ο ΟΦΗ δεν θα κινηθεί για άλλο εξτρέμ και πλέον κινείται για τις τελευταίες κινήσεις για να κλείσει το ρόστερ του.

Ο 26χρονος εξτρέμ είναι η τελευταία κίνηση του ΟΦΗ για τα άκρα της επίθεσης καθώς με την έλευση του Πορτογάλου έκλεισαν οι θέσεις. Πλέον ο ΟΦΗ προχωράει στο πρωτάθλημα με τους Σαρδινέρο, Στάρτζεον, Σολίς και Γρίβα ενώ το γεγονός ότι ο ΟΦΗ δεν θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη στις θέσεις των εξτρέμ δείχνει και την διάθεση της τεχνικής ηγεσίας να δείξει εμπιστοσύνη και να προσφέρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στον 20χρονο που έπαιξε κόντρα στην Λαμία και είχε άκρως θετική εικόνα.

Πάντως οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις του ΟΦΗ και το ρόστερ δεν έχει κλείσει ακόμα μέχρι τον Γενάρη οπότε και ακολουθεί η επόμενη μεταγραφική περίοδος. Ο Γιώργος Σίμος το βράδυ του αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού είχε τονίσει ότι στόχος είναι να γίνουν μεταγραφές και μάλιστα είχε κάνει λόγο για “οχταροδέκαρο” καθώς η προσθήκη σε αυτήν την θέση σχετίζεται με πιθανή αποχώρηση από το ρόστερ.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook