Videos | Αν ισχύει του Ρετέγκι θα πρόκειται για βόμβα

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Στην Αργεντινή γράφουν για τον Ματέο Ρετέγκι και αν ισχύει το δημοσίευμα για τον 21χρονο φορ θα πρόκειται για έκπληξη μεγάλου μεγέθους.

Εάν κάποιος… “γκουγκλάρει” το όνομα του Αργεντινού επιθετικού θα αντιληφθεί το μέγεθος μιας τέτοιας κίνησης. Ενδεικτικό το tweet τον Ιούνιο του 2020 που αναφέρει πως η Πόρτο επρόκειτο να δώσει το ποσό των 6 εκ. ευρώ στην Μπόκα Τζούνιορς για να πάρει τον Ματέο Ρετέγκι.

Ο 21χρονος φορ (29/4/1999) είναι γέννημα θρέμμα της Μπόκα Τζούνιορς καθώς ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της ομάδας και την περσινή σεζόν δόθηκε δανεικός στην Εστουδιάντες όπου σε 29 παιχνίδια πέτυχε πέντε γκολ.

Πρόκειται για παίκτη, που όπως αναφέρουν και τα ΜΜΕ της Αργεντινής, αποτελεί το επόμενο εξαγώγιμο προϊόν της Μπόκα Τζούνιορς που δεν πρόκειται να μείνει και πολύ στην χώρα της Λατινικής Αμερικής αλλά σύντομα θα έρθει στην Ευρώπη.

Τώρα αν θα το κάνει, για πρώτη φορά, για λογαριασμό του ΟΦΗ αυτό είναι κάτι που προς το παρόν δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε όμως εδώ αξίζει να αναφέρουμε μια σημαντική λεπτομέρεια: Οι δύο προηγούμενες φορές που γράφτηκε στην Αργεντινή για παίκτες της Μπόκα, ίσχυαν και οι δύο περιπτώσεις. Σε αυτήν του Κριστάλντο έγινε βολιδοσκόπηση ενώ τελικά η ίδια πηγή που αποκάλυψε το όνομα του Ναζαρίνο Σολίς επιβεβαιώθηκε με την μεταγραφή του Αργεντινού εξτρέμ.

Το όνομα του Ρετέγκι προκαλεί μεγάλη έκπληξη και σίγουρα αν ισχύει η πρόταση του ΟΦΗ θα πρόκειται για μια κίνηση που δείχνει και τις προθέσεις της ομάδας. Αργεντινός φορ, στα 21 του που προέρχεται από μια γεμάτη χρονιά και βέβαια αναδεικνύεται και το know how του ΟΦΗ που αποκτά στενές σχέσεις, όπως αποδείχθηκε και στην περίπτωση του Σολίς, με ένα από τα μεγαλύτερα club του πλανήτη.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook