Μαραντόνα καλεί Μπου!

Eπιμέλεια:Μανώλης Σαρρής

Νεότερες πληροφορίες από την Αργεντινή που επιβεβαιώνονται από δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην οποία είναι προπονητής ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, θέλει να πάρει τον Βάλτερ Μπου.

Το ενδιαφέρον του ΟΦΗ για τον Βάλτερ Μπου είναι δεδομένο όπως δεδομένη είναι και επαφή με την Μπόκα Τζούνιορς για την απόκτηση του 27χρονου Αργεντινού επιθετικού. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες που επιβεβαιώνονται από δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών αναφέρουν πως η Χιμνάσια Λα Πλάτα, στην οποία είναι προπονητής ο τεράστιος Μαραντόνα, έχει βάλει στο στόχαστρο τον Βάλτερ Μπου.

Μάλιστα δημοσιεύματα από την χώρα της Λατινικής Αμερικής αναφέρουν πως ο Μπου αποτελεί τον πρώτο στόχο του Μαραντόνα για την ενίσχυση της επίθεσης της Χιμνάσια με τον ίδιο να έχει ζητήσει την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού. Γίνεται κατανοητό για πόσο δύσκολη περίπτωση πρόκειται μετά την εξαιρετική χρονιά που έκανε πέρυσι ο Μπου με την Ουνιόν ενώ οι Αργεντινοί θεωρούν δεδομένο πως ο 27χρονος στράικερ δεν πρόκειται να παραμείνει στο ρόστερ της Μπόκα Τζούνιορς.

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το Gentikoule στο Google News και στο Facebook